Lyt til artiklen:

Ny udstiller præsenterer svensk miniskovmaskine på H&L

00:00
Hastighed: ???x
02:12

JJ Skovservice slutter sig efter 34 år i branchen for første gang til udstillerne Have & Landskab for at præsentere flere for en lille svensker.

Skoventreprenørvirksomheden er nemlig blevet forhandler af de svenske Alstor AB mini-udkørselsmaskiner. Dem glæder ejer Jens Johansen sig til at vise frem.

- Det er små 8-hjulede, knækstyrede udkørselsmaskiner, som du kan transportere på en trailer, fordi de vejer så lidt og samtidig er de udstyret med en utroligt stærk kran. Det er virkelig svensk topkvalitet, som desværre ikke er så udbredt i Danmark endnu, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Scorpion King løfter mere med mindre brændstofforbrug

Se også:

Scorpion King løfter mere med mindre brændstofforbrug

JJ Skovservice har forhandlet Alstor AB i halvandet år. Og Jens Johansen har selv stor glæde af maskinerne i sit daglige arbejde, så han forventer, at de lette maskiner også vil hitte blandt kolleger og kommuner herhjemme.

- De er utroligt populære i Sverige og Tyskland. Det smart, at de er lette nok til at have på en trailer bag på en almindelig bil. Så man sparer meget blokvognstransport, fortæller han.

Små maskiner letter aftryk

Virksomheden arbejder i skovene og haverne ved fem slotte - blandt andet Fredensborg Slot og Frederiksborg Slot. Her er det en stor fordel, at de lette maskiner undgår at lave spor i græsset.

- De er gode til vores slotshaver, for de laver ingen spor, når vi kører på græsset. Det kan du ikke undgå med større maskiner, siger Jens Johansen.

Flismonster efterlader små fodspor

Se også:

Flismonster efterlader små fodspor

Han forventer, at Alstor maskinerne har et stort potentiale på markedet herhjemme.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Messedebutanten glæder sig også til at inspirere kollegerne med virksomhedens Manitou teleskoplæsser, som er montert med fældehoved.

Kæmpe special-sav passer alleer ved Fredensborg Slot

Se også:

Kæmpe special-sav passer alleer ved Fredensborg Slot

- Jeg tror vi er de eneste i Danmark, der har den. Så den vil vi gerne vise frem, for jeg tror, at den kan få flere fagfolk til at spærre øjnene op, siger Jens Johansen.

Manitouen kan komme 21 meter op og selv i den højde, kan den løfte 900 kilo.

rich-media-6
Manitouen her er en stærk allieret i mange af virksomhedens opgaver. Foto: JJ Skovservice.

JJ Skovservice har også kastet sig over at bygge legeredskaber sammen med partneren Aktiv Leg.

rich-media-7
David Bernt fra JJ Skovservice foran to nyopførte gyngestativer på Guldborg Camping. Foto: JJ Skovservice.