Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Ukrudtsbekæmpelse med varm luft

9. feb. 2023 | Indrykket af GMR maskiner a/s

HOAF WeedAir® er et nyt brænderprincip inden for ukrudtsafbrænding, som giver ca. 45% besparelse på gasforbrug og CO2!

Del artiklen:

NESBO introducerer et helt nyt produktprogram inden for effektiv ukrudtsbekæmpelse, hvor brænderprincippet er baseret på 600° varm luft.

Med de høje temperaturer på op til 600°, kombineret med blæsereffekten, reduceres gasforbrug og CO2 udledning med ca. 45% i forhold til brænder med åben flamme.

De topisolerede brænderkasser gør det muligt at brænde tæt til hække o.l. Isoleringen sikrer at der ikke sker skade på omgivelserne og der kan nu behandles mod ukrudt på store arealer, uden brug af pesticider. HOAF WeedAir® er oplagt at bruge på kirkegårde, hos kommunerne, boligselskaber, hoteller og lignende steder.

Ud over de økonomiske fordele i driften, så har maskinerne også en lav anskaffelsespris og lave vedligeholdelsesudgifter.

Vi har en model der passer til ethvert behov: fra de små håndskubbede modeller på 50 cm bredde og helt op til de traktormonterede modeller i bredder op til 9 meter.


Vil du vide mere, så kontakt Jakob Mosgaard

på telefon 40 48 81 83, jm-nesbo@gmr.dk

eller læs mere på www.nesbo.dk

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame