Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Stubfræser-producenten FSI power-tech skifter navn

6. dec. 2022 | Indrykket af FSI Stump Cutters

Danske FSI power-tech, der på 20 år blevet Europas største producent af stubfræsere, skifter navn for at markere deres dedikation til stubfræserne.

Del artiklen:

Europas største producent af stubfræsere, der ligger i Østjylland, skifter navn. Virksomheden, der blev stiftet som FSI & Schmidt og siden 2010 har gået under navnet FSI power-tech, overgår nu til det mere målrettede FSI Stump Cutters. Det sker ifølge COO Kim Schmidt for at indikere, at virksomheden er 100 procent dedikerede til at udvikle og producere stub- og rodfræsere

- Det er en ekstrem niche, vi arbejder indenfor. På globalt plan er der kun fem-seks store spillere, og ingen af vores konkurrenter har stubfræsere som deres hovedprodukt. Vi er den eneste producent, der er 100 procent dedikeret til stubfræsere. Det skal vores navn vise, og derfor kalder vi os nu FSI Stump Cutters, forklarer Kim Schmidt.


Vild vækstrejse

Navneskiftet kommer i forbindelse med 20-året for etableringen af FSI. Virksomhedens rejse startede i 2002 i den lille østjyske by, Ølholm, hvor direktør Henning Schmidt udviklede og byggede den første stubfræser. I dag sælger FSI Stump Cutters stubfræsere til hele verden og er uden sammenligning den største producent af stubfræsere i Europa. Men virksomheden, der beskæftiger 25 ansatte, hviler ikke på laurbærrene af den grund.

- Vi har de seneste 20 år opbygget en solid erfaring inden for konstruktion og design af stubfræsere. Vi har oplevet en kontinuerlig vækst, og sidste år vækstede vi mere end 50 procent. Branchen anerkender os som en seriøs spiller, og det er vores mål at vokse til dobbelt størrelse, inden vi når 2030, fortæller COO Kim Schmidt og uddyber, at han forventer vækst på både nye og eksisterende markeder.


Fra garage til 3.000 kvm på 20 år

De seneste 20 års vækst i FSI Stump Cutters er tydelig at se. Det hele startede i en garage hos Henning Schmidt og netop i år har de udvidet med 1.200 kvadratmeter lagerplads. Udvidelsen sker kun tre år efter, at de byggede en 1.500 kvadratmeter stor produktionsbygning.

- Vi flyttede ind i egne lokaler i 2019 og regnede med at have plads nok til de næste fem år - efter et år begyndte vi at slå streger til endnu en tilbygning, og det er den, der er færdig nu. Vi har helt strategisk placeret tilbygningen lidt atypisk i forhold til vores eksisterende bygning. Det er gjort for at sikre plads til yderligere tilbygning, fortæller Kim Schmidt. 


Kvalitet og relationer vægter højt

FSI’s stubfræsere er kendetegnet ved høj kapacitet, stabil drift og enkel betjening. Der er i høj udstrækning valgt standardiserede komponenter, som sikrer let adgang til reservedele uanset, om brugeren er i Christiansfeld i Sønderjylland eller Christchurch i New Zealand. De er samtidig nemme at vedligeholde og har et højt sikkerhedsniveau – og så er kvalitet og ikke mindst relationen til kunderne helt essentiel for holdet bag FSI Stump Cutters.

- Vi har en kæmpe stolthed omkring vores arbejde, og vi løber ikke om hjørner med folk. Vi har kun vores stubfræsere at stå på, så vi er nødt til at levere kvalitet hver gang. Hvis kunderne har en udfordring, så skal den løses, og det hjælper vi gerne med, lyder det fra direktør Henning Schmidt.


Fakta

  • FSI Stump Cutters er ejet og drevet af Henning Schmidt og sønnerne Kim og Michael Schmidt. 
  • Virksomheden designer, udvikler og producerer stubfræsere til det professionelle marked.
  • Ca. 90 procent af omsætningen stammer fra salg til eksport.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame