E-magasin

Nyhedsbreve

Forhandler login

PARTNERS login

Alt til miljøvenlig ukrudtbekæmpelse

12. sep. 2023 | Indrykket af GMR maskiner a/s

GMR maskinder a/s og NESBO stod på Have og Landskab’23 med det største udvalg nogensinde af produkter til effektiv ukrudtsbekæmpelse.

Del artiklen:

Ud over de velkendte NESBO GF Gasbrændere og traditionelle Ukrudtsbørster, blev der også præsenteret produkter til ukrudtsbekæmpelse kun ved hjælp af varmt vand eller varm luft

Er man på jagt efter et effektivt og miljørigtigt alternativ til kemisk ukrudtsbekæmpelse, er det værd at kigge nærmere på GMR’s produktprogram.


Vores Gasbrænderne fås fra den helt lille håndholdte model og i bredder op til 120 cm. Varmluftsbrænderne varierer i størrelser fra 50 cm og op til 150 cm. Og til brug i landbruget fås de helt store modeller, hvor arbejdsbredden kan være helt op til 9 m.

Af de mekaniske muligheder er vores Ukrudtsbørster og Miljørive gode alternativer og er man til det elektriske, så kan vores håndskubbede Ukrudtsbørste nu også fås i en batteridrevet udgave.

En anden effektiv måde at bekæmpe ukrudt på, og helt uden brug at pesticider, er med varmt vand. Her forhandler vi ECO Weedkiller produkterne.


Se vores kataloger med det brede udvalg, eller kontakt os for en snak om dine behov.


Jakob Mosgaard
T: 40 48 81 83
M: jm-nesbo@gmr.dk


Thorkild Vind
T: 22 26 01 63
M: tv@gmr.dk

Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame