Lyt til artiklen:

Scantruck leverer to nyheder til liftmessen

00:00
Hastighed: ???x
03:35

Terrængående mastlift fra Platform Basket og de allerførste saxlifte fra Manitou får snart premiere.

Når Scantruck stiller på til Dansk Liftmesse 2024 i Slagelse torsdag 16. maj og fredag 17. maj, bliver det med to brandvarme nyheder, som ventes at vække stor opmærksomhed blandt liftfolket.

Det skriver Scantruck A/S i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Platform Basket har bygget en terrængående mastlift på larveben og med støtteben. Den er døbt Heron 10 og er ganske unik. Den italienske fabrik er i forvejen kendt for især bæltedrevne bomlifte, siger Flemming Jakobsen, liftekspert hos Scantruck, i meddelelsen.

- Nu tilføjer Platform Basket så en mastlift, som også er på bælter. Mig bekendt er der ikke andre liftproducenter, der laver mastlifte på larvebånd, fortsætter han.

Klarer ujævnt terræn

Heron 10 har, som modelbetegnelsen antyder, en arbejdshøjde på 10 meter. Mandskabskurven med kapacitet til 230 kg kan nå ud på en rækkevidde på 3,46 meter.

rich-media-2
Heron 10 udstilles på liftmessen. Pressefoto.

Scantruck gør opmærksom på, at mastliften også kan komme frem i ujævnt terræn og slå støttebenene ud til en sikker arbejdsposition.

Maskinen fås både i en dieselversion og en eldrevet udgave.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En af de nye saxlifte

Derudover har maskingiganten Manitou åbnet døren til en helt ny maskintype med lanceringen af fabrikkens allerførste saxlifte.

rich-media-4
Manitou har fået saxlifte ind i sortimentet. Pressefoto.

I forvejen producerer Manitou både mastlife og bomlifte til såvel diesel- som eldrift. Nu er sortimentet øget med en serie på tre saxlifte, de første saxliste fra Manitou i det hele taget.

- Vi når at få en af de nye Manitou-saxlifte med til Dansk Liftmesse som en absolut premiere. Der bliver tale om den mindste i trekløveret af elektriske saxlifte på 8, 10 og 12 meter, fortæller Flemming Jakobsen.

- Manitou SE0808 har kapacitet til at have op til 230 kg med op i kurven. Det samme gælder for den lidt større SE1008, mens den store 12 meter lift, SE1212, kan have 350 kg med, siger han.

Liftmessen har vokseværk

Foruden Platform Basket og Manitou har Scantruck også tyske PB Platforms lifte i kataloget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

PB er en af blot tre liftproducenter i verden, der laver de helt store saxlifte, hvor største model har en arbejdshøjde på hele 37,5 meter og en bæreevne på op til 750 kg. Oppe i højden byder den største PB på et arbejdsareal på over 20 kvadratmeter.

Første liftmesse åbnede torsdag

Se også:

Første liftmesse åbnede torsdag

Dermed stiller Scantruck med tre store og markante mærker ved Dansk Liftmesse, som afvikles hos ZBC Transport & Logistikskolen i Slagelse.

rich-media-7
Scantruck ved den første liftmesse sidste år. Pressefoto.

Messen er vokset i både omfang og indhold, siden den første liftmesse blev afviklet i fjor. Med ikke færre end seks nye har liftmessen i år 19 udstillere.

Alle stande til liftmessen 2024 er solgt

Se også:

Alle stande til liftmessen 2024 er solgt

- Jeg forventer som minimum samme succes, som da vi afviklede den først liftmesse i 2023. Messen er vokset, så det vil undre mig, hvis vi ikke får flere besøgende, siger Flemming Jakobsen fra Scantruck.

- Og vi glæder os hos Scantruck til at være sammen med vores konkurrenter på liftfronten. Selv om vi konkurrerer om kunderne, er der en rigtig god og afslappet stemning og et godt netværk mellem firmaerne, siger salgskonsulenten.