Lyt til artiklen:

Alle stande til liftmessen 2024 er solgt

00:00
Hastighed: ???x
02:20

Den første danske liftmesse, som fandt sted tilbage i maj måned i år, var en stor succes. Derfor gentages succesen igen den 16. - 17. maj i 2024.

Behovet er stort for lifte og minikraner ude i markedet, og i Danmark findes der ikke de store muligheder for, at kundesegmentet kan blive præsenteret for hele udvalget og møde de førende producenter og forhandlere samlet på ét sted. Dette års messe beviste også det store behov hos kunderne for netop at kunne få det forkromede overblik over de mange spændende muligheder branchen har at byde på.

- Vi besluttede ret hurtigt, at messen skulle afholdes igen i 2024 på baggrund af de mange positive tilbagemeldinger fra både messegæster og udstillere. Kort tid efter dette års messe, var alle stande allerede udsolgt til næste år på trods af, at antallet af udstillere er udvidet for at imødekomme efterspørgslen. Vi hører desuden, at Norge og Sverige leger med tanken om at lave det samme setup i deres markeder. Så vi har helt sikkert ramt noget interessant, siger formanden for foreningen Dansk Liftmesse, Henrik Skibsted, som også er adm. direktør i liftfirmaet Ahern Denmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kæmpe udvalg af lifte og minikraner

På messen, der finder sted den 16. - 17. maj 2024 i Slagelse, vil de besøgende blive præsenteret for et kæmpe udvalg af lifte og minikraner og få mulighed for en snak med liftbranchens førende forhandlere og producenter - både fra Danmark og udlandet. På messen vil de forskellige udstillere præsentere et bredt udvalg af bl.a. lastbil lifte, saxlifte, bomlifte, minikraner, spiderlifte og meget andet.

Messegæsterne kommer til at møde 21 forskellige udstillere, som kommer med et særdeles bredt udvalg af forskellige maskiner og mærker og ikke mindst en række spændende produktnyheder, som de hver især vil præsentere på den 3000 kvm store messe.

- Vi var meget tilfredse med dette års messe og vi var slet ikke i tvivl om, at vi skulle deltage som udstiller igen næste år. Målgruppen for messen er særdeles interessant for os og vi fik mange værdifulde kontakter og ordrer med hjem, siger direktør Michael Jessen fra Jysk Lift Service.