Lyt til artiklen:

NEXT-elever vandt Skills for brolæggere

00:00
Hastighed: ???x
01:27

To elever fra uddannelsesinstitutionen NEXT Uddannelse København vinder DM i Skills 2024 i brolæggerfaget.

Lørdag eftermiddag kulminerede DM i Skills efter tre hæsblæsende dage i Roskilde. Det blev NEXT Uddannelse Københavns brolæggerelever Mathias Martin Trust Thorlacius og Magnus Holtevang Sandberg, der løb med førstepladsen og guldmedaljen i deres fag.

Råstyrke og slidte håndflader

Det var første gang i Skills-manegen for makkerparret Magnus Holtevang Sandberg og Mathias Martin Thrust Thorlacius, der dystede og vandt i brolægning. Og oplevelse var både sjov og lærerig for dem:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er stadig helt oppe at køre, og vi er utrolig stolte over at kunne kalde os danmarksmestre. Tak til vores faglærer, lærepladser, familie og venner for al den støtte og opbakning, vi fik undervejs i konkurrencen. Vi troede på sejren, men vi havde nerverne udenpå tøjet og hjertebanken den sidste dag af konkurrencen. Der var lavet en 'game plan' på forhånd, før vi gik i gang med DM i Skills, og vi var gode til at samarbejde og kommunikere undervejs, så det gik som smurt til selve konkurrencen, fortæller Magnus og Mathias, der dog også blev udfordret lidt undervejs.

- Vi havde lidt problemer med granitstenenes højde, men vi fik bakset dem på plads med råstyrke og slidte håndflader, afslutter de.