Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Profil

Cramer

Innovation i tre århundreder

Når en teknologivirksomhed markerer sig siden 1835 og vokser dynamisk op til det 21. århundrede, så står der noget bag: evnen til at følge med tiden og aktivt at fokusere på innovation. Vores produktionsanlæg for havemaskiner i byen Leer i Nordfrisenland drives nu af 5. generat

Kvalitetssmedienion. Den tekniske- og  konstruktionsmæssige kvalitet står altid øverst: Det er formlen for vores fortsatte succes!

Allerede i det 19. Århundrede startede Cramer som smedeforretning, der producerede værdifulde dele til vindmøller. I 1920 kom de revolutionerende valsemøller og en serieproduktion af disse gav Cramer det første store udviklingsskub. Man byggede de nuværende faciliteter i byen Leer til produktion og udvikling.


Fra landbrugsmaskiner til haveteknik

Efter 1945 fik produktionen af landbrugsmaskiner som høblæsere, foderkværne og kartoffellæggere mere og mere betydning. Vores nuværende fokusområder voksede i slutningen af 1970’erne gennem udvikling af kværne til findeling af kompost til have- og landskabspleje. Havemaskiner til den ambitiøse havemand eller den professionelle bruger, med fokus på lang levetid og minimal vedligeholdelse.


Made in Germany

I vores 15.000 m3 store produktionshaller fremstiller vi med de mest moderne produktionsmetoder den for forhandlere og forbrugere ønskede topkvalitet, „Made in Germany“. Alt plademateriale skæres præcist i et fuldautomatisk laserskæreanlæg. Efter en korrosionshæmmende behandling afsluttes der med pulverlakering. Og motorerne på vores maskiner er udvalgt til at give den bedste ydelse med den laveste støj og det mindste energiforbrug. De nyeste og mest miljøvenlige teknikker hører sammen med Cramer siden de første vindmølledele blev produceret for mere end 175 år siden.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame