Lyt til artiklen:

To nye kompakte fra Volvo CE

00:00
Hastighed: ???x
03:18

Den svenske producent introducerer to nye kompakte gravemaskiner - EC37 på 3,5 ton og ECR40 på 4 ton.

Volvo CE prale selv med både problemfri håndtering og nem servicering foruden rummelighed og komfort takket være det nye moderne førerhus, og begge maskiner er klar til at levere høj brydekraft og løfteevne.

De nye modeller erstatter de udfasede EC35D, ECR35D og ECR40D gravemaskiner. Den dynamiske duo byder på betjeningsvenlig funktionsdygtighed med overlegen stabilitet og langvarig ydeevne. De deler den samme platform og de samme komponenter - eneste forskel mellem de to er, at EC37 har et konventionelt design af den øvre slæde, mens ECR40 har et kort radiuskoncept for at muliggøre arbejde i mere begrænsede områder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alsidige og stabile præstationer

Modellerne har fået en ny forlænget undervogn, som sætter dem i stand til at bevare optimal stabilitet i stort set alle omgivelser, takket være en meget bedre vægtbalance på grund af den længere kontakt mellem larvebåndene og jorden. Et højt systemtryk sørger for stærk trækkraft ved kørsel op ad skråninger eller over ujævnt terræn.

rich-media-2
ECR40 på 4 tons. Pressefoto.

Det er ifølge producenten nemmere end nogensinde før at opsætte maskinen til enhver påkrævet opgave. Det fører til bedre maskinydelser og øget oppetid. Og hvis der er mere end én person, der betjener maskinen, kan kunden nu opsætte styringen, nøjagtigt som det passer hver enkelt person med blot nogle få, enkle ændringer af indstillingerne.

Let kontrol og komfort

EC37 og ECR40 er udstyret med det samme rummelige, ergonomiske og lydløse førerhus, som blev introduceret på ECR50 og ECR58 gravemaskinerne med et behageligt arbejdsmiljø, enestående udsyn og al den komfort, som er nødvendig for at reducere træthed, øge produktiviteten og gøre det muligt for operatøren at holde sig fokuseret på at udføre en hel dags arbejde.

"Med sit intuitive navigationssystem og sine proportionale fingerspidsbetjeningselementer er disse kompakte maskiner det perfekte valg selv til nyuddannede operatører. Den gnidningsløse hydraulik og den praktiske og alligevel altomfattende opsætning til mange funktioner - foruden et intuitivt rullehjul, 5" farveskærm og HMI-funktioner, som er nemme at finde rundt i - sørger for fremragende kontrollerbarhed samtidig med, at operatørerne effektivt kan tilpasse maskinerne til ethvert jobkrav," skriver Volvo CE i en pressemeddelelse.

Oppetid og vedligeholdelse

De nye kompakte modeller har 50 timers smøreintervaller, nemt tilgængelige servicepunkter, en motor med stor åbning samt en tankkapacitet på 70 liter. Det sikrer, at oppetiden holdes på maksimum. Med automatisk motorslukning registreres timer, der ikke arbejdes i, og dermed er maskinen mere effektiv i længere tid, samtidig med at vedligeholdelsesomkostningerne reduceres.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det patentbeskyttede hydraulikoliefilter giver også beskyttelse af hydrauliksystemet.