Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Profil

HENRIK A. FOG A/S

Henrik A. Fog A/S har siden 1956 specialiseret sig som leverandør af professionelle maskiner til kommuner, boligselskaber, anlægsgartnere, entreprenører, golfbaner, kirkegårde, fritidslandmænd og alle der arbejder med udvendig vedligeholdelse.

Vi er 30 engagerede medarbejdere med mange års erfaring og er stolte over at være kendt for god service, troværdighed, høj kompetence og stabilitet. Vores målsætning er, at skabe værdi for vores kunder ved altid levere miljørigtige og pålidelige kvalitetsmaskiner til den rigtige pris.

Vi importerer maskiner fra hele verden og producerer det meste af tilbehøret selv, fordi det er vigtigt, at det færdige produkt er konstrueret til Nordiske forhold og tilpasset vores kunders ønsker og behov.

I Brøndby har vi vores salgsafdeling, værksted med servicebiler, samt et stort reservedelslager og vi sælger nyt og brugt direkte til slutbrugeren. Vi sælger også igennem et nøje udvalgt professionelt forhandlernet i hele Danmark samt i Sverige, Norge og på Færøerne og en betydelig del af vores egen produktion af redskaber bliver eksporteret, primært til EU.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame