Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

4-stjernet opgradering

14. nov. 2022 | Indrykket af Timan A/S

Timans feje-/sugesystem, Tornado 400, har gennemgået en kraftig opdatering både ift. design og funktion. Nu har anlægget været til eksamen.

Del artiklen:

Timan har i de seneste måneder arbejdet hårdt på at forbedre feje-/sugesystemet, Tornado 400. Det opgraderede system har nu været til PM10/2.5-test i Tyskland, hvor sugeeffekt og udledning af mikropartikler måles. En essentiel test, som giver en god indikation af, hvor godt det nye system er.

Bestået med bravur
Resultatet var ikke til at tage fejl af; topkarakter med fire stjerner og en uhørt høj pick-up rate på over 90%. Timan er altså kommet ud på den anden side af udviklingen med et solidt feje-/sugeanlæg, der både har høj sugeeffekt og som udleder et minimum af mikropartikler. 

Derfor er det blevet så godt
Det er primært to ændringer, der har givet systemet dette løft.
Støvsystemet er blevet forbedret med en roterende filterbørste, som man kender fra den seneste udgave af T1 til Timan 3400 og 3330. Deraf kommer den gode PM10/2.5-bedømmelse.
Desuden har Timan udviklet mundstykket, således, at det nu kører på hjul og har fået et designmæssigt løft. Sugeskoen får nu også luft ind bag fra og øger sugeeffekten markant. Derfor den høje pick-up rate. 

Feje-/sugesystemet Tornado 400 har været en del af Timans produktudvalg siden 2008.
Anlægget fås til Timan Tool-Trac, og kan også kobles på minilæssere mm.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame