Lyt til artiklen:

Stort udvalg af grønne løsninger på liftmessen

00:00
Hastighed: ???x
02:56

I år kan messegæsterne glæde sig til at opleve en masse spændende grønne produktnyheder, da udstillerne vil præsentere deres spritnye hybrid- og eldrevne maskiner.

Styregruppen bag Dansk Liftmesse glæder sig over, at de kan slå dørene op til endnu en udsolgt messe efter sidste år premieresucces.

- Vi er glade for, at det er lykkedes at stable Dansk Liftmesse på benene igen i år og at interessen fortsat er meget stor for dette initiativ - både hos udstillerne og de besøgende. Vi oplever, at de danske kunder efterspørger at se et bredt udvalg af forskellige lifte og minikraner samlet på ét sted. Det sparer dem for tid og ressourcer og de kan få ekspertrådgivning og en demonstration af en masse maskiner på meget kort tid. I branchen mærker vi også, at specielt de grønne løsninger bliver efterspurgt mere og mere. Derfor stiller alle også op med deres spritnye hybrid og eldrevne maskiner, siger formand for Dansk Liftmesse Henrik Skibsted i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Eldrevne muligheder

Der er sket en rivende udvikling i branchen de seneste par år, hvor fokus bl.a. har været på at udvikle maskiner som imødekommer de større miljøkrav som følge af den grønne omstilling. Liftmessen byder derfor i år på et stort udvalg af både hybrid- og eldrevne maskiner. Udstillerne har taget en lang række spændende grønne produktnyheder med. Messegæsterne får dermed en unik mulighed for at opleve en bred vifte af lifte og minikraner, som både bidrager til at reducere miljøpåvirkningen og som giver et støjfrit arbejdsmiljø.

Stiholt, som deltager på messen som udstiller for andet år i træk, tager bl.a. deres spritnye 100 procents elpakke med på liftmessen. De medbringer bl.a. højkvalitetsmærket Almac og deres nye serie af multiloadere.

- Vi er glæder os til at deltage på messen igen i år, da det i høj grad er professionelle indkøbere og spændende branchefolk, som møder op for at se det store udvalg af lifte og minikraner. Derfor bliver det også meget interessant for os at præsentere vores nye grønne løsninger og se kundernes reaktioner på vores nye eldrevne maskiner med en løftekapacitet fra 1,5 til 6 tons. Vi medbringer også vores nye Jekko kraner med indbygget Ipad med animerede instruktionsvideoer, så betjeningen af kranerne bliver nemmere, hurtigere at gå til og mere sikker, siger Kurt Nielsen fra Stiholt.

Fokus på sikkerhed

På messen vil der i høj grad også være fokus på sikkerhed, da anvendelsen af lifte er den sikre og mest effektive måde at arbejde med forskellige opgaver på, hvis man skal i højden for at klare dem. Men det kræver samtidig, at man er trænet i at benytte liftene. Derfor vil der også være fokus på sikkerhed, liftkurser og -certifikater, da IPAF vil være til stede på messen med en stand, hvor man kan høre mere om bl.a. kurser til liftoperatører.