Lyt til artiklen:

Landskabsarkitekterne får en ny stemme i Danske Ark

00:00
Hastighed: ???x
01:48

Stiftende partner og administrerende direktør i 1:1 Landskab Trine Trydeman er valgt som nyt bestyrelsesmedlem i Danske Arkitektvirksomheder.

Trine Trydeman er uddannet landskabsarkitekt fra Landbohøjskolen og stiftede i 2007 1:1 Landskab med landskabsarkitekt og studiekammerat Jacob Kamp. Siden er virksomheden vokset til godt 20 ansatte.

Trine Trydeman står bag flere af Københavns markante landskabsprojekter som Marmormolen i Nordhavn, Grønttorvsparken i Valby og det nye IKEA ved Kalvebod Brygge. Nu kan hun føje en bestyrelsespost til cv'et.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg går ind i bestyrelsesarbejdet, fordi jeg selv har oplevet, hvor vigtig Danske Arkitektvirksomheder har været for at drive og udvikle vores virksomhed. Vi startede op kun et år før finanskrisen og oplevede en masse udfordringer, som vi ikke havde kompetencerne til at løse in house. Her var det essentielt, at vi kunne ringe til Danske Arkitektvirksomheder og få rådgivning om helt basale ting som HR og jura, siger Trine Trydeman.

Selvom virksomheden i dag er vokset markant, prioriterer 1:1 Landskab stadig at søge ekstern hjælp i tvivlsspørgsmål fremfor at udvide medarbejderstaben med nye administrative kræfter:

- Vi vil gerne holde fast i vores status som specialister. Vi har ikke et ønske om at vokse os store og få en kæmpe stabsfunktion. Og sådan ser verden ud for mange små og mellemstore virksomheder. Derfor vil jeg arbejde for at forbedre vilkårene for alle arkitektvirksomheder med særligt fokus på de små virksomheder, vækstlaget og selvfølgelig mine nærmeste fagfæller nemlig landskabsarkitekterne. Jeg glæder mig til at komme i gang, slutter hun.