Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Profil

Nomaco Danmark A/S

NOMACO – LEVERANDØR AF EL-DREVNE OG MILJØRIGTIGE MASKINER TIL VEJ OG PARK SEKTOR

- Nomaco er Nordens førende leverandør af 100 % elektriske og miljøvenlige maskiner til den professionelle Vej & Park sektor. 

Siden etableringen i 1991 har vi leveret mange tusinde kundetilpassede el-arbejdsbiler fra Melex til en loyal kundegruppe i hele Norden.

Vores primære kunder findes i B2B-segmentet hos kommuner, boligselskaber, industri, kirkegårde, transport- og logistikvirksomheder, samt hos udlejere og grønne entreprenører. Som importør repræsenterer vi nogle af de mest innovative brands inden for el-drevne professionelle maskiner til den grønne sektor, herunder RAYMO, AllTrec, PELLENC, Oeliatec og MELEX.

Nomaco Danmark A/S og vores nordiske søsterselskaber, Nomaco AB i Sverige samt Nomaco AS i Norge, har en vision om at tilbyde produkter, der bidrager til opfyldelsen af globale målsætninger om en mere miljøvenlig fremtid med mindre forurening, støj og større udnyttelse af fossile brændstoffer samt CO2-neutral drift.

Nomaco er det sikre valg og en pålidelig garant for dine fremtidige investeringer i professionelle, el-drevne og miljøvenlige maskiner. 

Vi deler fortsat vores drøm og nye slogan: 

“We have a Green dream.”

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame