Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Damp er optimal mod ukrudt og alger på kirkegårde

12. maj. | Indrykket af eco2clean ApS

Uden at skade omkringliggende beplantning

Del artiklen:

Effektiv og skånsom ukrudtsbekæmpelse på kirkegården


I kampen mod uønsket vegetation på kirkegården er damp en uundværlig allieret. Denne miljøvenlige metode til ukrudtsbekæmpelse byder på en række fordele, der ikke blot sikrer en smuk og velplejet gravplads, men også skåner miljøet og sikrer et sundere arbejdsmiljø.


Dampbehandling er skånsom over for den eksisterende vegetation og efterlader ingen skader på andre planter. Metoden er yderst velegnet til steder, hvor der kan være trangt med plads og der kræves en mere skånsom behandlingmetode, der ikke efterlader store mængder vand eller kemi. Damp bekæmper ukrudt og alger gennem den høje temperatur og anvender derfor blot meget små mængder vand. 


Se mere om vores løsninger til skånsom og effektiv bekæmpelse af alger og ukrudt


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame