Lyt til artiklen:

Første liftmesse åbnede torsdag

00:00
Hastighed: ???x
01:41

Den nye messe for liftsegmentet ser ud til at have fået en fin start.

Da Grøn Teknik landede på liftmessen i Slagelse torsdag ved frokosttid, skinnede forårssolen højt og smukt over de mange maskiner, som de 14 udstillere havde formået at få pakket sammen på det store udendørs areal ved Slagelse.

De forskellige liftvirksomheder præsenterer et solidt og bredt udvalg af stort set alle typer lifte - lastbil lifte, saxlifte, bomlifte, minikraner, spiderlifte og meget andet. Og der er både traditionelle maskiner på diesel og benzin, men også nyere på ren el eller som hybrider.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Blandt udstillerne er Hammer-Lifte der blandt andet har taget en håndfuld lifte fra Easy Lift med på messen.

Den mindste er en 13 meter lift, R130, på bælter som blandt meget andet er ideel for skovarbejdere, der skal i højden i skoven.

- Det er virkelig en god lille lift, hvor man har minimeret elektronikken. Liften er let at betjene med hydraulikhåndtage både ved maskinen og i kurven. Den er på grund af bælterne let at manøvrere rundt med i for eksempel skovbund, og generelt er det høj kvalitet, så man får noget for pengene, siger han.

Vender måske tilbage

Om messen vender tilbage, og i givet fald hvornår og hvor ofte, er det endnu for tidligt at spå om.-

Vi skal have evalueret det grundigt blandt os selv, udstillerne og gæsterne, og så tager vi en beslutning om fremtiden, fastslår Jørgen Martinsen fra Jøma Lift-Teknik A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han og kollegaerne Jesper Krogh Jensen fra Versalift Denmark og Henrik Skibsted fra Ahern Denmark er idemænd bag messen.

- Da det er første gang, er det svært at sætte mål for messen, men vi håber og tror på 500 besøgende i løbet af de to dage, fortæller Jørgen Martinsen.

rich-media-3
Jørgen Martinsen fra JØMA er en af de tre idemænd bag messen. Foto: Torben Jastram.