Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Profil

KT Maskiner

KT Maskiner er en familieejet virksomhed grundlagt i 1946 af Marie og Chr. Andresen, hvor der hovedsagligt blev lavet smedearbejde.

I 1976 flyttede KT Maskiner til nybyggede lokaler lige uden for byen, hvor det ligger den dag i dag. Her startede handlen og produktion af maskiner for alvor.

I starten af 80´erne overtog Ejner Andresen, Chr. Andresen & Søn og det blev til Kværs Traktor-& Maskinforretning. I år 2000 stoppede Kværs Traktor-& Maskinforretning med at reparere mejetærskere og traktorer og blev et handelsselskab med nye maskiner og skiftede navn til KT Maskiner. KT Maskiner er i 3. generation med Poul Andresen ved roret.

KT Maskiner har importen af en række kendte produkter, blandt andet Tuchels brede sortiment af fejemaskiner, sneblade/doserblade og 3 hjulede redskabsbærer med strømaskine til halm og savsmuld, Marchner betonblandere, Dekker bæltepickup og mange flere mærker og produkter.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame