Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Hattrick til Dianalund Motor

16. mar. 2020 | Indrykket af H.C. Petersen

Dianalund Motor løb med titlen som årets mest sælgende forhandler af minilæssere fra MultiOne

Del artiklen:

For tredje år i træk løb Christian Andersen og Dianalund Motor med titlen som årets mest sælgende forhandler af de italienske minilæssere fra MultiOne, skriver Dianalund Motor i en pressemeddelelse. Hele 22 gange kunne Christian og hans kolleger aflevere en MultiOne, og endnu flere gange var der bud efter et af de utallige redskaber, der kan fås til de fleksible maskiner. For bedriften overrakte sales manager Jesper Eliasen fra importøren HCP et diplom til Christian Andersen på messen Hest & Rytter.

Christian Andersen har solgt MultiOne i seks år, og igennem den periode har der været en stor udvikling i hvem, der køber MultiOne-maskinerne og hvilke modeller, der sælges. Trenden går mere og mere i retning af, at de smidige maskiner anvendes som multifunktionelle redskabsbærere, der også kan læsse. De er blevet større i gennemsnit, og blandt de 22 solgte maskiner var der for første gang også en enkelt med eldrift. Men generelt har den sjællandske MultiOne-forhandler vanskeligt ved at pege på én typisk kundegruppe. Blandt de 22 er nemlig både et forsyningsselskab, hestefolk, kirkegårde, landmænd, håndværkere, plejefirmaer indenfor den grønne sektor og mange flere.

- Vi ser flere og flere håndværkere blandt vores kunder, og også grønne entreprenører tager i stigende grad MultiOne til sig. Det er lette maskiner, der kan køre alle steder, og deres olieflow er så stort, at de kan forsyne mange redskaber - og så kan de løfte forholdsvist højt, hvilket naturligvis også er et stort plus, siger Christian Andersen.

Kan væksten fortsætte?

- Jeg tænker da somme tider på, om salget kan blive ved med at holde sig oppe på plus 20 om året, medgiver Christian Andersen og tilføjer:

- Men det tror jeg, for maskinerne har så mange anvendelsesmuligheder, at markedet ikke sådan lige bliver mættet.

Samtidigt med den stadig stigende kendskabsgrad til MultiOnes tekniske egenskaber blandt kunderne, mener den aktive maskinhandler også, at Dianalund Motors dygtige servicefolk skal have en del af æren for succesen.

- De er fortrolige med maskinerne, kan nemt specialtilpasse dem og udfører selvfølgelig også de årlige lovpligtige sikkerhedsgodkendelser, så kunderne er i gode hænder hos dem.

MultiOne fremstilles i Italien. Produktprogrammet omfatter minilæssere fra 12 - 75 hk med teleskoparm og noget over 175 redskaber. Topmodellen MultiOne Serie 10 har 75 hk, løfter 2.700 kg, har en løftehøjde på 3,2 m, leverer 95 l olie pr. min. og skyder en imponerende topfart på 40 km/h., skriver Dianalund Motor i pressemeddelelsen.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame