Lyt til artiklen:

Udsolgt i Roskilde

00:00
Hastighed: ???x
01:25

Efterspørgslen på stande har været større end normalt. Det betyder, at Roskilde Dyrskue kan melde udsolgt på årets dyrskue.

Når Roskilde Dyrskue åbner portene til en weekend fyldt med blandt andet maskiner og en masse aktiviteter er det med stor opbakning fra nye som tidligere udstillere. Efterspørgslen på stande på Roskilde Dyrskue har overgået forventningerne, og det er med stor glæde, at Roskilde Dyrskue kan meddele, at samtlige standarealer til årets begivenhed er udsolgt.

- Vi er meget glade for den overvældende interesse, som virksomheder og udstillere har vist for Roskilde Dyrskue, som i år har over 450 stande fordelt rundt omkring på hele Dyrskuepladsen, siger salgskoordinator Niels Mathiasen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selvom meget er ved det gamle - som det hører sig til. Så vil der også være nyheder på årets dyrskue. Dyrskuet kan blandt andet bryste sig af et nyt Street Food område med lækker mad fra alle verdenshjørner, og der er kommet havetraktortræk på programmet. Området med Fremtidens Håndværkere får besøg af hele 22 erhvervsuddannelser, som skal vise deres håndværk frem.

Den store udvidelse af maskinudstillingen, som sidste år blev en realitet grundet efterspørgslen fra maskinbranchen gentages.

Dette års dyrskue finder sted fra den 31. maj - 2. juni på Dyrskuepladsen, Darupvej 19 i Roskilde.