Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Traqnology GPS-løsninger til have/park sektoren.

25. jun. 2021 | Indrykket af Traqnology

Oplev vores GPS-system, som giver dig nøjagtige opstregninger af bl.a. boldbaner, græsslåning osv. ved brug af GPS.

Del artiklen:

TRAQNOLOGY - showing the way.

Tranology er skabt til at udføre præcist arbejde, mere effektivt. Løsningen kan anvendes til opstregning, græsslåning, snerydning mm. Så den er en ideel spiller på Have/Park markedet. Da den med sin GPS-løsning sikrer et perfekt resultat. 

F.eks. er der mulighed for, at markere ”Point of interest” f.eks. sprinklere i jorden, få alarm, samt 12 volt signal til relæ, når du nærmere dig markeringen. Tag klipperetningen fra det ene hul til et andet. Du kan bruge GPS-systemet hele året, og opnå en kortere tilbagebetalingstid.

Alt styring foregår fra din tablet, og er nemt, enkelt og overskueligt at tilgå. Det er bl.a. en af tankerne bag Traqnology. Det skal være nemt at gøre det ordentligt!

Vi har flere spændende ting i støbeskeen, som vi glæder os til at vise jer. 

Traqnology forhandles hos PN Maskiner og Havdrup Maskinforretning. OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame