Erfaringerne fra messen sidste sommer vil blive anvendt både ved HL17 og MuB 2018.

Maskinleverandørernes sektion Park, Vej og Anlæg har for længe siden sat punktum for det nye projekt Maskiner under Broen (MuB), der fandt sted første gang sidste sommer. Med fra begivenheden har de samlet en liste med plusser og minusser, og den liste kommer til at smitte af på MuB 2018 og ligeledes også på årets største begivenhed inden for den grønne branche: Have & Landskab 2017 i dagene 30. august til 1. september.

- Maskiner under Broen 2016 er der evalueret på, og nu kigger vi frem mod MuB 2018. Vi har holdet omkring den praktiske afvikling på plads, og allerede i slutningen af marts går vi i gang med markedsføringen. Det var helt klart et problem til MuB 2016, at vi kom for sent i gang med markedsføringen, og det ændrer vi selvfølgelig, siger Niels Kirkegaard, formand for bestyrelsen i Park, Vej og Anlæg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mad fra Meyers

Indspark fra MuB 2016 vil desuden give ændringer i HL17. Maskinleverandørerne har en 25 procents ejerandel i messen, og på deres foranledning bliver der til HL17 nytænkt i forhold til indretningen af arealet samt et konkurrenceelement, som der dog endnu ikke bliver løftet på sløret for.

Til den mere kulinariske side har arrangørerne til HL17 indgået en aftale med den kendte kok Claus Meyer om at levere catering på udstillingen.

- Maden har tidligere "bare" været mad. Nu vil vi gerne gøre det til en del af oplevelsen. Vi kan fornemme på de besøgende, at det betyder meget for dem, at vi kan tilbyde en fornuftig forplejning, siger Niels Kirkegaard.