Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Særlig fokus på biodiversitet på Maskiner Under Broen

9. aug. 2022 | Indrykket af Sønderup Maskinhandel A/S

Sønderup Maskinhandel A/S viser maskiner til vedligehold af biodiversitet fra BCS

Del artiklen:

BCS har et stort program af fingerklippere og det viser vi på Maskiner Under Broen den 24-25 August. Vi har ikke mindre en end 4 modeller af fingerklippere med klippebredde fra 80 til 242 cm udtaler Ole Hosbond. De tre modeller er for tohjulede BCS-traktorer, og den sidste er til traktormontering.

Fingerklipperne udmærker sig ved at slå arealer med biodiversitet ned skånsomt. Fingerklipperen gør det muligt at fjerne det afklippede, så jorden ikke får alt den næring som afklip giver. Og samtidig kommer der lys og luft til jordbunden for at sikre fornyet fremspiring af de små urter. 

Til sammen rivning af afklip viser Sønderup Maskinhandel Repossi hø rive der kan monteres på BCS tohjulede traktorer.

Sønderup Maskinhandel A/S udstiller på Maskiner Under Broen den 24-25 August. Gl. Strandvej 113, 5500 Middelfart på stand 9,2


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame