Lyt til artiklen:

Maskiner under Broen åbner for billetterne

00:00
Hastighed: ???x
02:28

Maskiner under Broen åbner i dag for de gratis billetter til Danmarks mest centrale, grønne maskinmesse 28. og 29. august 2024.

Udstillerne er strømmet til Maskiner under Broen i hidtil uset omfang, og med et nu allerede fyldt udstillingsområde, åbner maskinmessen derfor for de gratis billetter.

Det skriver Maskiner under Broen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hos arrangøren Maskinleverandørerne - park, vej og anlæg udtaler branchedirektør Klaus Nissen således:

- Det viser heldigvis, at vores koncept holder vand, og samtidig at Danmark har manglet en grøn maskinmesse midt i landet. Vi er kommet ud over forsøgsstadiet, og de professionelle ved, at vi kan tilbyde en solid messeoplevelse med god logistik og optimale omgivelser.

- Det tror jeg, at både udstillere og de besøgende, som nu kan begynde at hente deres gratis billetter, vil sætte stor pris på, siger han i pressemeddelelsen.

En enkelt række mere

Udstillingsleder Erik Nissen er i fuld gang med at få Maskiner under Broen 2024 kørt i stilling. Og selvom samtlige stande på det 25.000 kvadratmeter store messeareal allerede er solgt, er der stadig håb, hvis man har maskiner, redskaber eller løsninger at vise til den samlede park-, vej- og anlægssektor, lyder det.

- Interessen har simpelthen været overvældende denne gang. Udstillerne har på samme tid været hurtigere ud af starthullerne og købt større stande, end vi er vant til. Vi har dog besluttet at oprette en enkelt række stande mere, siger Erik Nissen i pressemeddelelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men vi har ikke lyst til at gå på kompromis med udstillingens logistik og generelle flow og har derfor reelt ikke mulighed for at udvide arealet i større omfang, siger han.

Udstillingslederen er sikker på, at der venter de besøgende et brag af en udstilling 28. og 29. august 2024.

Både med nye planer for bespisningen, et snart fuldt program til udstillingens faglige miniseminarer, endnu en kåring af Maskinleverandørernes Innovationspris og ikke mindst over 120 udstillere af alt, hvad der findes af greb til maskinfolket.

Maskinleverandørerne kom fornuftigt gennem 2023

Se også:

Maskinleverandørerne kom fornuftigt gennem 2023

Maskiner under Broen havde 3.191 gæster ved seneste messe i 2022, og både arrangør og udstillingsleder forventer minimum det samme antal gæster i år.