Lyt til artiklen:

John Deere har indtaget kommende domicil

00:00
Hastighed: ???x
02:16

Semler Agro er i fuld gang med at opbygge sin nye hovedafdeling i Ringsted. Have/park-folkene er allerede i sving i lokalerne og får snart et spritnyt værksted at boltre sig i.

Semler Agro har siden indgangen til 2023 rådet over lokalerne, som maskinforretningen Helms TMT forlod, da de flyttede ind i deres nybyggede domicil 40 meter længere nede af Kærup Parkvej i Ringsted.

De nye lokaler i Ringsted skal, efter en udbygning af landbrugsværkstedet og opførelsen af en ny kold hal på 2800 kvadratmeter, afløse Semler Agros afdeling i Næstved, der efterhånden er ganske utidssvarende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er ingen tvivl om, at alle glæder sig til, at vi kan flytte herop. Navnligt vores folk på værkstedet, der får meget bedre vilkår til at løse deres opgaver, siger Jesper Ulrik Skallergård, der er afdelingsleder for Semler Agro i Næstved.

rich-media-2
Jesper Ulrik Skallergård, afdelingsleder for Semler Agro på Sjælland og øerne. Foto: Jacob Kaas.

- Det bliver super godt her i Ringsted, siger afdelingslederen, der arbejder ud fra en plan, der siger, at man kan flytte ind i den nye afdeling i løbet af 2024.

Men siden august sidste år har han faktisk også haft medarbejdere, der er mødt ind på arbejde i Ringsted. Semler Agro samlede nemlig importen og forhandlingen af John Deeres have/park-program op, da Havdrup Maskinforretning kastede håndklædet i ringen.

Maskinhandler lukker ned: - Jeg er bare så tilfreds med det hele

Se også:

Maskinhandler lukker ned: - Jeg er bare så tilfreds med det hele

- Vi var nemlig også så heldige, at vi kunne ansætte nogle af de dygtige folk fra Havdrup, så de har kunnet fortsætte arbejdet med John Deere her hos os, fortæller Jesper Ulrik Skallergård.

Syv medarbejdere fulgte med have/parkprogrammet, og de er allerede i fuld sving både med salg og service i Ringsted, hvor kunderne spænder vidt lige fra golfbaner til boligselskaber og kommuner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-5
Mens der bygges og indrettes i bygningen breder have/park sig ud i det, der ender med at blive et stilrent showroom. Foto: Jacob Kaas.

- Det er jo et helt nyt område for mig, så det var virkelig vigtigt, at vi kunne få fat i nogle af de erfarne medarbejdere på det her område. Og jeg må bare sige, at det har været en fornøjelse at opleve, hvordan de er kommet ind og er gået til arbejdet med stort engagement, siger Jesper Ulrik Skallergård.

På nuværende tidspunkt arbejder have/park-folkene i det gamle værksted, mens der bygges og indrettes et nyt og moderne værksted dedikeret til de mindste maskiner i John Deeres store portefølje.