Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Brørup Traktor- & Maskincenter bliver regional PRONAR-importør

12. maj. 2021 | Indrykket af Brørup Traktor- & Maskincenter

Brørup Traktor- & Maskincenter er en af de 4 nye regionale PRONAR-importører

Del artiklen:

PRONAR har travlt med at oprette en ny forhandler/importør-struktur i Danmark efter bruddet med H.C.Petersen. Der kommer ifølge firmaet 4 regionale importører, der alle køber PRONAR’s vogne og redskaber direkte på fabrikken. Den sydlige halvdel af Jylland skal Brørup Traktor- & Maskincenter tage sig af sammen med deres kolleger hos Ølgod Maskinforretning.

Svend Aage Jensen, der sammen med Kurt Eg ejer den innovative maskinforretning, ser store perspektiver i det nye agentur. ” Vi kan godt lide robuste maskiner og redskaber med høj brugsværdi, lang levetid og fair pris! Det passer alt sammen på PRONAR. Og produktprogrammet er enormt! Vi starter med at have fokus på deres vognprogram til landbrugs- og entreprenørsegmentet, men kigger også lidt på mulighederne indenfor redskaberne til pleje af grønne områder og veje, for den kundegruppe har vi i forvejen godt fat i med vores Major-klippere”.

Maskinforretningen har allerede bestilt de første vogne hjem, så snart kan man bl.a. se en PRONAR T700XL tipvogn med forstærket containerkasse og læssekapacitet på næsten 18 tons eller 26,6 m³ og en PRONAR T286 kroghejsevogn i Brørup. Men der er flere på vej, for Svend Aage Jensen tror på et godt salg. ”For nogle år siden blev der solgt rigtigt mange af de grønne vogne i Danmark, og med en aktiv indsats og fair priser er der intet i vejen for, at det kommer til at ske igen

Om PRONAR
PRONAR blev grundlagt for godt 30 år siden i den nordøstlige del af Polen. I dag er PRONAR en af verdens helt store producenter af bl.a. vogne, landbrugsredskaber, redskaber til den grønne plejesektor, aksler, fælge og meget andet. Koncernen beskæftiger mere end 2.000 medarbejdere fordelt på 7 moderne fabrikker, der dagligt bruger ca. 600 tons stål! I årenes løb har PRONAR med engagement, innovation, og maskiner af høj kvalitet også fået succes udenfor Polen. Virksomheden har således bygget forhandlernetværk i alle EU-lande og eksporter nu deres produkter til over 60 lande. I 2020 blev der produceret omkring 7.000 vogne på fabrikken i Polen.

Yderligere info: Svend Aage Jensen - tlf.: 38 42 24 60
Besøg Brørup Traktor- & Maskincenter's hjemmeside og se og læs mere om PRONAR - Klik her


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame