Lyt til artiklen:

Maskinhandler lukker ned: - Jeg er bare så tilfreds med det hele

00:00
Hastighed: ???x
02:40

Det har efter omstændighederne flasket sig rigtig godt for Havdrup Maskinforretning, der nu kun har ganske få uger tilbage, inden nøglen drejes om.

Indledningsvist havde Jens Erik Hansen et fromt ønske om at sælge familievirksomheden Havdrup Maskinforretning i et samlet stykke og træde tilbage.

Da det ikke viste sig muligt besluttede familien sig for at opsige importøraftalen med John Deere og i stedet afvikle virksomheden for så at lukke og slukke senest til november.

Artiklen fortsætter efter annoncen

John Deere-forhandler lukker: Vi ser ingen fremtid i det

Se også:

John Deere-forhandler lukker: Vi ser ingen fremtid i det

- Det vigtigste for os var, at der ikke skulle være hverken medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder, der kom til at stå med skægget i postkassen på grund af vores beslutning. Og jeg må bare sige, at jeg er så tilfreds med, hvordan det er gået i de sidste måneder, fortæller Jens Erik Hansen, mens han, efterhånden næsten alene i det store hus, går og tømmer servicebilerne for værktøj.

Reservedele, værktøj, testudstyr og de få maskiner, der er tilbage, skal sælges ved et ophørsudsalg tirsdag den 1.august klokken 7.00 i maskinforretningen på Salbjergvej. Når det er væk, så er der næsten ikke flere løse ender.

Lukker ned om få uger

På nuværende tidspunkt er der blot et par medarbejdere tilbage, der skal hjælpes videre i nyt job.

Siden indehaveren i marts offentliggjorde, at Havdrup Maskinforretning skulle lukke, har knap 40 medarbejdere således fundet nyt job andre steder. Dygtige, erfarne medarbejdere i kombination med gunstige tider har sat fut i den proces.

Stemas rykker ind i Havdrups lokaler

Se også:

Stemas rykker ind i Havdrups lokaler

- De sidste regner jeg med, at vi også får hjulpet godt videre, og så er vi faktisk klar til at lukke ned længe inden deadline til november. Så kan Stemas rykke ind og komme i gang med at indrette sig, siger Jens Erik Hansen, der både er glad for og ret overrasket over, hvor hurtigt det er gået med at få afviklet den relativt store maskinforretning, som hans forældre etablerede helt tilbage i 1944.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Siden 1975 har Jens Erik Hansen stået i spidsen for maskinforretningen, som han nu næsten er i mål med at opløse.

Havdrup Maskinforretning kastede håndklædet i ringen: John Deere har nu valgt ny sjællandsk forhandler

Se også:

Havdrup Maskinforretning kastede håndklædet i ringen: John Deere har nu valgt ny sjællandsk forhandler

- Det er virkelig gået godt. Og bedre, end jeg havde forventet. Det er jeg glad for. Semler og Nellemann kommer til at tage sig rigtig godt af både kunder og brands, og Stemas rykker ind og kommer til at få glæde af bygningerne. Selvom det var rigtig hårdt at tage beslutningen om at lukke ned, så har det efterfølgende været et meget positivt forløb, hvor det er lykkedes at få styr på det hele. Nu ser vi bare frem til at sætte det sidste punktum og sige farvel og tak, siger Jens Erik Hansen til Grøn Teknik.