Sjællandsk golfklub har fået en ret usædvanlig udfordring.

Vejdirektoratet har indgået kontrakt med entreprenøren Barslund A/S om at bygge forlængelsen af Smørum Parkvej over golfbanen ved Smørum mellem København og Frederikssund.

Vejen krydser golfbanen ved Smørum Golfklub, og når den står færdig i 2015, vil der være tre steder, hvor golfspillere vil kunne bevæge sig over vejen i sikkerhed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Man vil fortsat kunne spille golf under hele byggeperioden, da golfbanerne i sin tid blev tilrettelagt for at give plads til den fremtidige landevej, oplyser Vejdirektoratet.

Forlængelsen af Smørum Parkvej bliver en tosporet landevej på cirka 1,3 km, som forbinder den kommende Frederikssundmotorvej til Ballerup Byvej og dermed Frederikssundsvej.

Fortsætter samarbejdet

Barslund, der har fået opgaven, bygger i forvejen motorvejskrydset, som forbinder Frederikssundmotorvejen med Motorring 4 ved Ballerup.

Projektet har en pris på lidt over 21 millioner kroner og er en del af byggeriet af 2. etape af Frederikssundmotorvejen mellem Motorring 4 og Tværvej ved Smørum.

- Vi er glade for at kunne fortsætte samarbejdet med Barslund A/S - nu med forlængelsen af Smørum Parkvej, siger Christian Tolderlund, der er projektleder på 2. etape af Frederikssundmotorvejen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der ligger en grundig planlægning bag projektet, og vi ser frem til at komme godt ud af startblokken allerede her i foråret, så vi kan gøre perioden med gener for både trafikanter og golfspillere så kort som mulig.