Lyt til artiklen:

Parkprojekt i Esbjerg runder ny milepæl

00:00
Hastighed: ???x
01:49

Eventyrskoven en del af projektet Spektrumparken i Esbjerg og er netop blevet indviet.

Først kom Frikvarteret, og nu er Eventyrskoven klar. Dermed runder realiseringen af planen for Spektrumparken endnu en milepæl med indvielsen af det nye område.

Det skriver Esbjerg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med færdiggørelsen af Eventyrskoven er der nu tid til at kigge frem mod de resterende projekter i det, der udgør Spektrumparken.

- Derfor forbereder vi nu Sanseengen, som det næste projekt. Efter planen skal det realiseres i samarbejde med Din Forsyning i løbet af 2025, siger Henning Ravn, formand for Plan & Byudviklingsudvalget i Esbjerg Kommune, i pressemeddelelsen.

Opdelt i fire områder

I etableringen af Eventyrskoven har det været vigtigt, at skoven skulle bevare sit udtryk og bygge videre på skovens eventyrlige væsen, som helt naturligt er til stede, lyder det.

Derfor møder besøgende blomstrende træer og højt græs, mens skjule stier dukker op undervejs.

- Stier og gangbroer giver det grønne område et løft, som helt sikkert gør det mere attraktivt at besøge stedet, siger Jakob Lose, formand for Kultur & Fritidsudvalget i Esbjerg Kommune.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med forårets komme får besøgende rig mulighed for at opleve skoven fra sin bedste side, og indretningen er udformet, så den især henvender sig til børn, som passes i de nærliggende daginstitutioner, hos lokale dagplejere og selvfølgelig indskoling, siger formanden.

Ny park i Esbjerg vokser i omfang

Se også:

Ny park i Esbjerg vokser i omfang

Spektrumparken er delt op i fire områder. Frikvarteret var første etape og blev klar i sommeren sidste år. Efter Eventyrskoven følger områderne Sanseengen og slutteligt Paradissøerne.