Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Major Swift klipper med høj finish i alt slags vejr

4. aug. 2021 | Indrykket af Brørup Traktor- & Maskincenter

Med en Major Swift rulleklipper får du mange fordele - f.eks. høj klippefinish uanset om græsset er vådt eller tørt, og så har den ingen kileremme!

Del artiklen:

Major Swift rulleklipperne vinder mere og mere indpas i Danmark, hvor kommuner og større entreprenører har fået øje på de robuste klippere, der rent teknisk brillierer ved at arbejde uden kileremme, hvorfor deres knive er fast placerede og kører med stort overlap, men også helt lavpraktisk har den store fordel, at de kan klippe græs i stort set al slags vejr. Det fremmer planlægningen og ressourceudnyttelsen betydeligt.

I Irland og England er Major Swift rulleklipperne meget værdsatte. Her er forholdene ofte meget fugtige og derfor betyder den nødvendige traktorstørrelse meget. Det er nemlig nødvendigt at køre med relativt små traktorer for ikke at lave spor i de fine fodbold- og cricketbaner.

En af kunderne er den berømte Blundell’s School fra 1604, der strækker sig over et areal på 110 acres parkområde i Tiverton, Devon. Sport indgår som en vigtig del af skolens undervisning, og Blundell's kan bryste sig af at have ni cricketbaner, 10 rugbybaner og fem fodboldbaner.  Vedligeholdelsen af disse områder varetages af Head Groundsman Graham Cox og hans team af otte professionelle medarbejdere, herunder to gartnere, der tager sig af haven og de mere formelle plæner. 

Blundell’s School har investeret i to nye kompakte 50 hk Iseki TG6495-traktorer og en bugseret Major Swift-rulleklipper på 4 meter. De væsentligste argumenter for investeringen var ønsket om bedst mulig ydelse og høj effektivitet, men at Major Swift bliver leveret med 3 års garanti, og specielt at den er geardrevet spillede også en væsentlig rolle. Graham Cox er meget begejstret for at den nye klipper ikke har kileremme, for der kan klippes med en finish i meget høj kvalitet og stort set på niveau med en cylinderklipper, men uden de høje udgifter til vedligeholdelse og reparation.  

Major Swift er en 4 meter bugseret rulleklipper, der kan klappes sammen, så den kun fylder 2,4 meter ved transport. Den er bygget af højstyrke Strenx™ 700 MC-stål, som er lettere, men stærkere end almindeligt stål.  Den reducerede vægt minerer marktrykket og sikrer, at klipperen passer til mange flere kompakte traktorer. Rullerne for og bag på klippedækket efterlader en flot, stribet finish under alle forhold takket være de seks klipperotorer og 12 knive.

Major Swift arbejder uden problemer under fugtige forhold

"Selv i vådt vejr har vi kunnet køre på og klippe græsarealerne mellem seks og otte uger tidligere end normalt, da Swift er lette og bugserede - så det er endnu en stor fordel for os", fortsætter den energiske groundsman. "Takket være Major Swifts fremragende produktivitet og den reducerede vedligeholdelse har vi kunnet reducere vores klippearbejde fra fem dage om ugen til blot to til tre dage om ugen, hvilket har gjort os meget mere fleksible og frigivet medarbejdere. Omkostningsbesparelserne har været markante".

"Men med de nye Iseki-traktorers kraft og de klippeegenskaber, som vi nu har med Major Swift, har vi styr på alle opgaver uden at skulle springe over, hvor gærdet er lavest, eller miste dyrebar tid. Vi har fået fantastiske tilbagemeldinger fra skolen og eleverne i relation til banernes kvalitet, og det betyder, at vi er endnu mere motiverede som team og fokuserede på at levere et godt stykke arbejde hver eneste gang - uden problemer". 

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame