Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Timan er klar med unik saltspreder til traktorer

13. okt. 2021 | Indrykket af Timan A/S

Den unikke saltspreder er nu forberedt til traktorer, så flere kan yde en komfortabel vinterservice

Del artiklen:

Kombineret spreder og valseudlægger
Normalt fremstiller den danske maskinproducent Timan kun redskaber til sine egne maskiner, men nu er det også muligt at koble en helt særlig Timan saltspreder til traktoren – nemlig Combispreder CS-200.
Saltsprederen, der er udviklet på fabrikken i Tim, er en særlig kombineret tallerkenspreder og valseudlægger (deraf navnet Combispreder), hvor man kan veksle mellem de to spredetyper direkte fra kabinen. Det vil sige, at du sidder med to redskaber i et, hvor du fra din plads i kabinen på få sekunder skal skifte mellem valseudlægger og tallerkenspreder.

Justerbart spredebillede
Idet du kan skifte mellem de to spredetyper, er det ligeledes muligt at kontrollere dit spredebillede fra kabinen og dermed tilpasse spredebilledet til dine omgivelser. Spredebredden går fra 6 meter og ned til 1 meter, hvilket gør din saltspreder til et ideelt værktøj, når du for eksempel kører fra en parkeringsplads til et fortov.
Når du arbejder med valseudlæggeren, lægger den materialet under saltsprederen (i 1 meters bredde) hvilket betyder, at materialet ikke kastes ud til siderne, når du drejer om hjørner med maskinen. Derved undgår du at smide salt på de grønne områder og samtidig undgår du spild af materialet.

Justerbar spredemængde
Endvidere kan spredemængden justeres fra kabinen, hvor doseringspladen kan åbnes og lukkes alt efter hvor meget materiale du ønsker at lægge. Doseringshåndtaget på siden af saltsprederen indikerer, hvor meget du har åbnet doseringspladen – det kan du selvfølgelig også se fra kabinen.

Brug dit foretrukne materiale
Det giver selv sagt en meget mere behagelig og komfortabel vintertjeneste, at du kan styre alt fra kabinen, og med mulighed for at bruge salt, sand, grus og split i Combisprederen, kan du bruge det materiale, du foretrækker.

For fremvisning af Combispreder CS-200 udfyld formular her.

Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame