Lyt til artiklen:

Jongshøj Maskiner indgår aftale med HGA Golfanlæg om implementering af avancerede græsklipningsrobotter

00:00
Hastighed: ???x
01:26

HGA Golfanlæg vil fremover få klippet sine fairways og semirough på golfbanens 18 huller samt 6-huls træningsbanen og klubbens driving range af græsklipningsrobotter fra Husqvarna.

Jongshøj Maskiner, som er distributør af græsklipningsudstyr og øvrige maskiner indenfor have, park og skovområdet, har annonceret en ny aftale med HGA Golfanlæg ved Holbæk. Aftalen indebærer levering af flere Husqvarna Ceora robotter, som vil blive anvendt til klipning af såvel fairways og semirough på golfbanens 18 huller samt 6-huls træningsbanen og deres Driving Range.

HGA Golfanlæg har valgt Husqvarna Ceora robotterne på grund af deres dokumenterede effektivitet og exceptionelle klipperesultater. Men også på grund af den solide byggekvalitet, lyder det.

Artiklen fortsætter efter annoncen

99.000 nye træer spreder nu rødderne i den midtjyske jord

Se også:

99.000 nye træer spreder nu rødderne i den midtjyske jord

- Med disse avancerede robotter vil medlemmerne hos Midtsjællands Golf opleve en forbedret spiloplevelse, hvor græsset altid er trimmet til perfektion, skriver Jongshøj Maskiner i en pressemeddelelse.

Husqvarna Ceora 546 robotten er en avanceret græsklipper designet til professionel brug på golfbaner, sportspladser, parker og andre større græsområder. Robotten er en del af Husqvarnas Ceora-serie, der er kendt for sin høje ydeevne, pålidelighed og avancerede teknologi.