Lyt til artiklen:

Rimas-konkurs: Midtjysk producent har overtaget brand-rettigheder

00:00
Hastighed: ???x
02:52

Muligheden for at blive totalleverandør på kørende materiel i og omkring kirker har fået den midtjyske produktionsvirksomhed, Balle Innovation, på banen i forhold til produktion og salg af maskiner og vogne til det grønne segment.

I en pressemeddelelse fortæller Martin Olesen, indehaver af Balle Innovation, at man efter en længere dialog med Rimas Løgstør Aps om at overtage produktionen, i stedet endte med at købe rettighederne til Rimas Last Truck, navnet Rimas og alle Rimas egenproducerede produkter fra konkursramte Rimas Løgstør ApS.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Maskinimportør går konkurs

Se også:

Maskinimportør går konkurs

- Rimas Løgstør havde i længere tid talt om muligheden for, at Balle Innovation skulle producere for Rimas Løgstør ApS, men på grund af manglende indtjening hos Rimas Løgstør ApS bød muligheden sig for at købe rettighederne til Rimas-produkterne, siger Martin Olesen i pressemeddelelsen.

Nyt segment

Balle Innovation har i en årrække produceret og udviklet specialprodukter som katafalk, kistetrolly og kistevogn målrettet bedemænd, kirker, kapeller og sygehuse. De eldrevne Rimas-vogne var indledningsvist tiltænkt som et supplerende ben til dette kundesegment.

- Jeg måtte også hurtigt konstatere, at kunderne ikke kun er kirker. Det spænder meget bredt fra zoologiske haver, forlystelsesparker, boligforinger, kommuner, kirker, entreprenører og til hestefolk. Disse nye kundegrupper, som skal aftage vores nye produkter, kræver service. Derfor tog jeg hurtig den beslutning at lave et salgs- og serviceselskab, RG teknik ApS. RG teknik bliver en landsdækkende salgs- og servicevirksomhed, som kommer til at varetage salg og service af maskiner fra Rimas og udenlandske producenter, siger Martin Olesen, der anfører, at RG Teknik sigter efter at udvikle sig som en seriøs spiller på det danske marked for eldrevne maskiner.

rich-media-3
De eldrevne Rimas-vogne er fundamentet for det nye selskab RG Teknik Aps. Foto: Balle Innovation.

- Målet er, at RG Teknik bliver en seriøs landsdækkende leverandør af EL maskiner med landsdækkende service med fokus kvalitet og god service, og at Balle Innovation kan koncentrere sig om produktion og optimering af de produkter vi selv fremstiller, siger Martin Olesen.

Den tidligere direktør og indehaver af konkursramte Rimas Løgstør Aps, Søren Gersvang, er blevet ansat som salgschef i RG Teknik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- RG Teknik ApS vil koncentrere sig om el-produkter, og vi har allerede nu fået en hel del henvendelser fra udenlandske producenter som vil tilbyde os importen af deres produkter. Vi vil i nærmeste fremtid komme med vores komplette produktprogram og en ny hjemmeside til RG Teknik, lyder det fra direktøren.