Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Stor efterspørgsel på vinterens maskiner

3. dec. 2021 | Indrykket af HENRIK A. FOG A/S

Hos Henrik A. Fog A/S er salget af elektriske saltspredere fordoblet siden sidste år.

Del artiklen:

Henrik A. Fog A/S har haft travlt med at levere vinterudstyr de seneste måneder. Den sjællandske importør af maskiner har i år solgt betydeligt flere salt- og befugtningsspredere fra HillTip end tidligere. 

HillTip producerer modeller til både biler, traktorer og små lastbiler. 

- Der gået godt allerede fra begyndelsen, men i år er en succeshistorie for os. Vi har fordoblet salget af HillTip produkter i forhold til tidligere, fortæller Henrik Ørngreen, der er værkfører hos Henrik A. Fog. 

Alle typer kunder

Henrik A. Fog overtog agenturet af HillTip i oktober 2016. Siden da er populariteten af maskinerne fra det finske mærke kun vokset.  

- Vi har alle typer af kunder fra hele landet, der køber HillTip. Det er private anlægsgartnere, kommuner, boligforeninger og landmænd, siger Henrik Ørngreen. 

Det er primært firehjulstrækkere og ladbiler, som kunderne køber saltspredere til. 

- Modellerne fås til en fornuftig pris, og når du køber en saltspreder, er det hele med som standard. Vi får bilen indleveret, og så tager det typisk en dag at montere maskinen, fortæller værkføreren om saltsprederen, der nemt kan afmonteres fra køretøjet af føreren selv.  

App eller monitor

Saltsprederne har forskellige størrelser, hvoraf de mindste kan indeholde 120 liter salt og de største kan indeholde 5000 liter salt. 

- Saltsprederne kan enten styres via en app eller en monitor. Alle vores kunder i år har fået h-tracking med i købet. Det kan bruges, hvis du eksempelvis har flere kunder, du skal køre for. Så har du mulighed for at kode stedet ind på forhånd, så maskinen spreder den mængde salt, der skal bruges på stedet, siger Henrik Ørngreen og fortsætter: 

- Vi giver altid en grundig gennemgang af, hvordan systemet skal bruges og guider kunderne i, hvor meget salt, der skal spredes per kvadratmeter og så videre. Det er et meget brugervenligt system. 

Vi forventer, at salget bliver lige så stort næste år

Positive tilbagemeldinger

Hos Henrik A. Fog er de endnu ikke færdige med at levere saltspredere for i år. For hver uge frem til jul er der leveringer på bestillingssedlen. 

Og selvom vinteren knap er begyndt, går der ikke længe, før næste sæsons maskiner skal bestilles. 

- Det er typisk i januar, vi går i gang med at bestille hjem. Så får vi leveret udstyret i starten af maj/juni, hvor vi herefter har det stående, indtil kunderne begynder at efterspørge det igen til efteråret, fortæller Henrik Ørngreen. 

Ifølge den erfarne værkfører afhænger årets salg af vinteren året før, men han lægger også vægt på, at den større efterspørgsel af HillTip saltspredere kan skyldes, at flere entreprenører ser produktet på vejene samtidig med, at det er brugervenligt.  

- Vi oplever, at kunderne kommer med positive tilbagemeldinger. Vi har mange, som både vil investere i nyt og mere udstyr. Så vi forventer, at salget bliver lige så stort næste år, siger Henrik Ørngreen. 

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame