Lyt til artiklen:

Nyt undervisningsmateriale til DM i Skills

00:00
Hastighed: ???x
02:12

Der indgår en lang række forskellige fag i det nye undervisningsmateriale, som er udviklet i tæt samarbejde med lokale erhvervsskoler.

Elever og lærere i grundskolen har mulighed for at forberede sig forud for DM i Skills 2024 i Roskilde.

I samarbejde med lokale erhvervsskoler har Roskilde Kommune udviklet undervisningsmaterialer med fokus på praksisfaglighed, og undervisningsforløbene spænder vidt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det skriver SkillsDenmark i en pressemeddelelse.

- Vi har udviklet nye og innovative undervisningsmaterialer med fokus på praksisfaglighed. Der indgår en lang række forskellige fag - og lærerne bliver støttet med en udførlig lærervejledning, siger Søren Kokholm, skolechef i Roskilde Kommune, i pressemeddelelsen.

- Forhåbentlig inspirerer materialerne både lærere og elever i forberedelsen til deres deltage i DM i Skills og også gerne i tiden derefter. Et nyt element i materialet er hjælp til, at lærerteamet kan afdækkes deres egen praksisfaglighed, hvis de ønsker det, siger han.

Bevilling til forskning i, hvordan vi styrker erhvervsuddannelserne

Se også:

Bevilling til forskning i, hvordan vi styrker erhvervsuddannelserne

Undervisningsmaterialerne er udviklet i tæt samarbejde med Roskilde Tekniske Skole, ZBC, FGU-skolen i Roskilde, Uddannelses-vejledningen i Roskilde, Boss-Ladies, Roskilde Ungdomsskole, Boserupgård Naturcenter samt Skole og Klub, Roskilde.

Gigantisk udstillingsvindue

SkillsDenmark, som arrangerer DM i Skills, ser altid frem til at få besøg af de mange grundskoleelever og undervisere, der hvert år gæster DM i Skills.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- DM i Skills er langt mere end et Danmarksmesterskab for de absolut dygtigste elever på erhvervsuddannelserne. DM i Skills er også et gigantisk og superspændende udstillingsvindue til alle de faglige uddannelser: "Fed Faglig Festival", som der står i undervisningsmaterialerne.

- Hvilket er utroligt vigtigt at vise frem særligt over for børn og unge, men også for deres lærere og forældre, som vi glæder os til at byde velkommen, siger Simon Neergaard-Holm, direktør i SkillsDenmark, i pressemeddelelsen.

Anton og Casper er klar til EuroSkills for anlægsgartnere

Se også:

Anton og Casper er klar til EuroSkills for anlægsgartnere

DM i Skills finder sted 18. til 20. april 2024.