Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Længe ventet fejesugeanlæg fra Timan er endelig klar

18. mar. 2022 | Indrykket af Timan A/S

Timan har i løbet af de sidste par år arbejdet hårdt på at forbedre det EU-patenterede fejesugesystem T1. Nu står den nye og forbedrede model klar.

Del artiklen:

Tornadoen er blevet til en cyklon
Det nye fejesugeanlæg, Tornado T2, kombinerer tornadoens sugekapacitet med vandets mægtige kræfter for at få det optimale ud af Timan 3330 som gadefejemaskine. 

Ved at tilføre vand til fejesugesystemet opnås en række fordele ift. sugekapaciteten. Vandet er med til at flytte materialet og holder samtidig sugeslangen ren. Med andre ord vil sugeslangen ikke stoppes til, og der er derfor altid sikret maksimalt luftflow i systemet. 

Der er skruet op for miljøvenligheden
Udover, at Timan 3330 overholder alle EU Stage V normer har Tornado T2 også udmærket sig med et 4-stjernet PM10/2.5-diplom. Det vil sige, at et minimum af små støvpartikler udledes fra maskinen, hvilket giver en så ren luft som overhovedet muligt. 

Timan 3330s benzinforbrug er stadig langt foran konkurrenternes i samme maskinklasse og bruger helt ned til 4 liter benzin pr. time ved arbejde med to børster. 

Selvom det nye fejesugesystem nu er med vand, skal brugeren ikke bekymre sig om at påfylde nyt vand i tide og utide. Tornado T2 kører med recirkulation af vand, dvs. at vandet fra fejesugeanlægget genbruges. Kører du under meget tørre forhold, som absorberer vandet i sugetanken, kan du fra kabinen tilføre vand fra vandtanken til sugetanken. Det kan endda gøres under kørsel, således, at du ikke bliver forstyrret under dit arbejde. 

Der er skruet ned for driftsomkostningerne
Det er blevet letter og billigere at vedligeholde det nye Tornado T2 feje-/sugeanlæg. Timan tilbyder stadig 30 måneders slidgaranti på sugemundstykket. Derudover skal du ikke forvente driftstop eller en større vedligeholdsomkostning, da der i sugekassen hverken findes en filterbørste eller nogle roterende sliddele. 

På trods af det lave benzinforbrug er du stadig garanteret en høj sugeeffekt, så du kan nå at dække flere kvadratmeter pr. time. 

For gratis fremvisning af T2 udfyld formular her.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame