Lyt til artiklen:

Flyttedag for S.D. Kjærsgaard

00:00
Hastighed: ???x
01:40

De sjællandske SDK-medarbejdere møder torsdag for første gang ind på koncernens nye adresse i det spritnye center i Ringsted.

Mens de sidste fuger lægges, kaffemaskinen tilsluttes og nye møbler pakkes ud, viser S.D. Kjærsgaards salgs- og markedschef, Lars Petersen, onsdag Maskintekniks journalist rundt i det 2500 kvadratmeter store og helt nybyggede center, som Case-importøren har opført ved Ringsted lige ud til motorvejen.

- Det bliver helt fantastisk, når vi i morgen (torsdag, red.) tager huset i brug. Jeg glæder mig meget, for det er virkelig et vellykket byggeri, hvor mange løsninger er tænkt ind, sagde han til Maskinteknik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Onsdag pakkede man det meste sammen i den tidligere sjællandske afdeling i Karlslunde, og fra torsdag går det så løs på Knudlunds Allé i Ringsted.

rich-media-2
Fra nogle kontorer og mødelokaler på første sals niveau har man gennem store vinduespartier direkte udsyn over udstillingshallen. Foto: Torben Jastram.

- Nu åbner vi, og i den kommende tid skal der færdigetableres udearealer med blandt andet hegn og resten af belægningen. Og hen i januar flytter vi så værkstedet, siger Lars Petersen.

S.D. Kjærsgaard var for længst vokset ud af de knap 500 kvadratmeter i Karlslunde. Med de nye faciliteter er forretningen fremtidssikret de næste mange år.

- Vi kommer til at være 20 personer her, når alle er flyttet ind. Men vi søger flere folk til værkstedet, så mon ikke vi bliver et par stykker mere i løbet af 2024, siger han.

Den nye lokation er opført på en 30.000 kvadratmeter stor grund på Knudlunds Alle - ikke langt fra Kærup Parkvej, hvor en håndfuld andre importører holder til.