Lyt til artiklen:

Nye, kraftfulde skæremaskiner fra Stihl

00:00
Hastighed: ???x
02:19

De nye produktlanceringer STIHL TS 710i og TS 910i med elektronisk brændstofindsprøjtningssystem bliver varemærkets mest kraftfulde skæremaskiner.

Med en effekt på 5,2 kW (TS 710i) og 6,2 kW (TS 910i) er disse universalmaskiner, som er udstyret med Stihl Injection, de mest kraftfulde skæremaskiner i producentens sortiment. Den elektroniske indsprøjtning sikrer solide driftsegenskaber og høje drejningsmomenter under alle forhold og betyder, at skæremaskinerne ikke er følsomme over for højt skæretryk.

- Den sensorstyrede brændstofmåling betyder i kombination med dekompressionsventilen og Stihl ElastoStart, at disse skæremaskiner er særligt nemme at starte, og for at slukke dem skal man blot trykke på stopknappen, siger Mats Gustafsson, som er Product Launch Manager hos Stihl Norden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De alsidige maskiner er udformet til skæreskiver med en diameter på 350 mm (TS 710i) eller 400 mm (TS 910i) og er udstyret med et antivibrationssystem. Desuden er denne nye generation af skæremaskiner særligt effektiv og har et lavt niveau af emissioner takket være den innovative kombination af Stihl indsprøjtningsteknik og en moderne forbrændingsmotor af scavenging-typen.

Fokus på ergonomi og tydeligt overblik

Systemet mindsker vibrationer i håndtagene, så maskinerne kan styres meget nøjagtigt, og det muliggør præcisionsskæring i alle positioner. Det kompakte og solide maskindesign og balancen er også med til at minimere belastningen af brugerens led og muskler.

Stihl har desuden integreret de nye skæremaskiner, hvad angår service og vedligeholdelse. Alle relevante data kan indhentes via diagnostikudtaget, og det effektive filtersystem øger levetiden.

Skæremaskinerne kan nemt integreres i den cloudbaserede systemløsning STIHL Connected via en Smart Connector, som kobles til maskinen. For professionelle brugere tilbyder denne digitale maskinflåde blandt andet en detaljeret oversigt over alle relevante maskindata, som f.eks. driftstid og alder, samt kommende vedligeholdelse og vedligeholdelseshistorik.