Lyt til artiklen:

Boschung når bæredygtig milepæl

00:00
Hastighed: ???x
01:34

Over 1.000.000 arbejdstimer med køretøjer fra den schweiziske producent.

De elektriske maskiner fra scweiziske Boschung, med fejemaskinen Urban-Sweeper S2.0 og redskabsbæreren Pony P3.0 i spidsen, har samlet nu rundet en million emissionsfri arbejdstimer verden over.

- Siden introduktionen af vores første Powered by ELECTRIC køretøj i 2018 har Urban-Sweeper S2.0 og Pony P3.0 været i front inden for fejning, sne- og vinterbekæmpelse og meget mere, med nul-emission, skriver producenten i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med et gennemsnitligt forbrug på dieselmodellerne på 8 liter pr. time og med en CO2-udledning på 2,7 kg pr. liter diesel har Boschungs el-maskiner dermed forhindret frigivelsen af 21.600.000 kg CO2 i atmosfæren siden 2018.

Udover de betydelige miljøfordele har overgangen til elektriske køretøjer også vist sig at være økonomisk fordelagtig. Både på grund af lavere vedligeholdelsesomkostninger, og med en mere bæredygtig og økonomisk forretningsmodel, lyder det fra producenten.

Dertil kommer mere komfort. Med reducerede vibrationer og støjniveauer, sammenlignet med traditionelle maskiner, har brugerne af elektrisk drevne køretøjer et mere behageligt arbejdsmiljø. Desuden gavner disse lave støjniveauer borgerne i byer og kommuner, hvor vores køretøjer opererer, og skaber et roligt og fredeligt bymiljø.