Lyt til artiklen:

Minilæssere stjålet i Himmerland

00:00
Hastighed: ???x
01:45

To Giant G2700 fra Industrivejens Maskiner forsvandt i nat fra et spa resort ved Farsø.

Selvom vi skriver juli er maskintyvene desværre ikke gået på ferie. Det opdagede man her til morgen hos Industrivejens Maskiner, hvor man fik en melding om, at to af udlejerens Giant minilæssere G2700 er forsvundet fra Himmerland Spa Resort i Gatten ved Farsø i Himmerland.

Hos Industrivejens Maskiner navngiver man alle maskiner med navne på kendte kvinder, og de to minilæssere har navnene Halle Berry og Karina Frimodt skrevet på dem, så de er let genkendelige.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Både vidner og videoovervågning har spottet en grå Mitsubishi eller Toyota Hilux med hardtop med maskintrailer med rampe i nat. Tyveriet er sket ca. kl. 2 natten mellem tirsdag og onsdag.

"Maskinen står forventeligt max. 30 minutter væk fra Farsø, så vi søger efter vidner eller folk, som har set de fine minilæssere i området", skriver Industrivejens Maskiner i et facebook-opslag, hvor der desuden loves dusør, som kan føre til at maskinerne dukker op igen - og man finder frem til tyven.

Indehaver Lasse Holsko har tidligere til Maskinteknik fortalt, at man gør rigtig meget for at bremse tyveri.

- Vi gør meget ud af at tjekke nye kunder, inden vi indleder et samarbejde. Og vi bruger virkelig meget energi på at bremse tyveri, som desværre er blevet værre. Jeg tror, vi har fået stjålet fem maskiner gennem det seneste halve år. Tre af dem fandt vi heldigvis hurtigt igen, fordi vi rykker ud med det samme og har et godt samarbejde med politiet, sagde han til Maskinteknik for et halv års tid siden.

Udlejning på

Se også:

Udlejning på "jysk" har kurs mod Sjælland