Lyt til artiklen:

Malmos løftede omsætningen

00:00
Hastighed: ???x
02:04

Anlægsgartnervirksomhedens bundlinje faldt lidt trods øget toplinje.

Selvom nettoomsætningen steg fra 213 millioner koroner i 2021 til 229 millioner sidste år, kunne bundlinjen hos Malmos A/S ikke helt følge trop. Resultatet før skat endte på 17,5 millioner kroner mod 20 millioner året før.

- Regnskabet er resultatet af en kontrolleret og fokuseret indsats , og en stærk og velfungerende organisation, siger Malmos' adm. direktør, Kim Thinggaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hos Malmos er man bevidst om, at fremtiden vil byde på udfordringer som følge af den aktuelle situation i samfundet og verden generelt, men man er samtidig optimistisk, og er sikker på, at fremtiden også vil byde på store muligheder for virksomheden.

- Vi ser især nogle åbenlyse muligheder for at tappe ind i og ride med på den igangværende samfundsbølge, som er stærkt voksende indenfor biodiversitet og naturbaserede løsninger, som netop er vores virksomheds kernekompetencer. Og herudover ser vi muligheder for at indgå i nye typer samarbejdsmodeller med tidligere involvering og partnerskaber fremfor de traditionelle entrepriseformer, siger Kim Thinggaard, som selv har meget stor erfaring med strategiske partnerskaber.

Regnskabet åbner muligheder for, at virksomheden kan foretage planlagte investeringer i kompetenceopbygning og udvikling af relationer, som kan fastholde Malmos som et stærkt brand.

Medarbejderne er de vigtigste

Ambitionen om at udvikle en spændende virksomhed gælder for så vidt også på medarbejdersiden. For selvom der er krisetegn i samfundet, spår direktøren, at der også vil blive rift om de gode medarbejdere fremover.

- Rekruttering og udvikling af organisationen og medarbejderne er vores vigtigste fokusområde lige nu. Vores medarbejdere er vores største aktiv. De skal føle, at de har en hånd i ryggen for, at de kan gennemføre opgaverne med overskud. Økonomisk overskud selvfølgelig - men i første omgang menneskeligt, socialt og fagligt overskud, som er forudsætningerne for en sund værdiskabelse og udvikling af fremtidens Malmos, siger Kim Thinggaard.