Lyt til artiklen:

Nyt hurtigskift til minigravere fra Bobcat

00:00
Hastighed: ???x
01:38

Hurtigskiftet har anvendelsesmuligheder inden for blandt andet byggeri, vejarbejde og landskabspleje.

Bobcat har udvidet virksomhedens hurtigskift med et komplet udvalg af nye mekaniske Pin Grabber-systemer, der er tilgængelige for hele Bobcats udvalg af minigravere.

Det nye hurtigskift tilbyder øget komfort og produktivitet og har anvendelsesmuligheder inden for blandt andet byggeri, vejarbejde og landskabspleje, oplyser Bobcat.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bobcat afslører ny e-Bobcat på Bauma

Se også:

Bobcat afslører ny e-Bobcat på Bauma

Systemets enkle design garanterer, at operatører hurtigt kan skifte mellem redskaber, nemt og sikkert på arbejdspladsen.

Dermed kan systemet konvertere minigravere til redskabsbærere, hvilket gør det muligt for operatøren at skifte mellem skovle og en lang række andre redskaber inden for få minutter, lyder det.

Beregnet til mudder

Ud over hastighed og alsidighed giver de nye Pin Grabber-hurtigskift operatører mulighed for at arbejde tættere på vægge eller under rør. Ligeledes er Pin-on-tilbehøret let at fastgøre.

Grundet hurtigskiftets krogformede konstruktionsdesign, falder skovlen ikke, når den bliver trukket af.

Samtidig sikrer et vinkelret låsesystem maksimal sikkerhed, når der arbejdes i minigravere fra Bobcat.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-4
Hurtigskiftet er fremstillet af ekstra højstyrkestål. Pressefoto.

Det gennemprøvede og testede design giver ifølge Bobcat ro i sindet, da der ikke er krav til smørring. Designet har også meget få bevægelige dele uden krav om vedligehold, på nær et dagligt eftersyn.

Det åbne og enkle design er beregnet til at fungere i mudder, så mudderet ikke bliver fanget i systemet og blokerer mekanismen.

Hurtigskiftet er fremstillet af ekstra højstyrkestål, hvilket øger holdbarheden, samtidig med at vægten og minigraverens ydeevne optimeres.

rich-media-5
Et vinkelret låsesystem sikrer maksimal sikkerhed. Pressefoto.