sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Derfor bør du udskifte pærerne i dit hjem til LED

00:00
Hastighed: ???x
01:49

Der er mange energiforbedrende tiltag, der kan tages, når det kommer til hjemmet og boligen. Herunder gælder ikke mindst udskiftning og optimering af hjemmets belysning.

De rette pærer kan nemlig være med til at spare dig mange penge på regningen, samtidigt med at miljøet også vel nyde godt af det.

Du kan finde mange fine typer af LED belysning

Leder du efter LED belysning, findes der gode muligheder for at skaffe dette til huse, for eksempel hos lyskilderdirekte. Her findes et bredt sortiment af forskellige pærer, herunder ikke mindst de miljøvenlige og energieffektive LED pærer, der samtidigt ser rigtig flotte ud.

LED belysning til huset kan fås i lige præcis den udgave, som passer ind i fatningen for din lampe. For eksempel er det også muligt at udskifte klassiske lysstofrør med de mere moderne LED udgaver. Vælg den helt rette udseendemæssigt og lysmæssigt ved at kigge på udseende og specifikationer for lumen og kelvin.

Derfor er LED pærer bedre for miljøet og din elregning

En LED pærer lyser typisk lige så godt som andre mere klassiske pærer. Alligevel kan du spare meget energi på dette valg af pære, da de ikke har det samme varmetab som mere traditionelle udgaver. For eksempel går 90 procent af energien fra en klassisk glødepære til varme, imens blot 10 procent reelt har med det synlige lys at gøre.

Der er således nogle helt klare fordele ved at vælge en pære af typen LED. Udover at være energieffektiv og pengebesparende har en pære af typen LED typisk også en særdeles lang levetid. Dette er endnu et af de punkter, der er medvirkende til at gøre dem til en god, stabil og sikker pære, der er billig i drift.

LED har desuden også efterhånden uanede muligheder, når det kommer til farvegengivelse og farvetoner.