Lohke Materieludlejning forsynede sig med både elektriske dumpere, læssemaskiner og komprimeringsgrej hos den nye Wacker Neuson-forhandler.

Det bliver lidt nemmere at købe ind, når der er et alsidigt udvalg af varer i butikken. Og når udvalget vel at mærke lever op til forventningerne og behovet. Det benyttede Lohke Materieludlejning sig af, da det så lidt tyndt ud med både stort og mindre komprimeringsgrej, læssemaskiner og elektriske dumpere.

- Vi kender i virkeligheden varerne bedre end firmaet. Vi har haft Wacker Neuson-komprimeringsmateriel og andet de seneste år, og Stemas er jo ny spiller med netop Wacker Neuson. Jeg er nu fuld af fortrøstning, for firmaet har jo et godt ry, og jeg har kendt salgskonsulent Jens Andersen i mange år, siger direktør og medindehaver Peter Kew hos Lohke.

- Når det handler om minilæssere, vil vi have Weidemann. Ingen andre producenter laver maskiner i den størrelse i den kvalitet, vi ønsker. Vi har købt to Weidemann 1240 og en 100 procent eldrevet Weidemann 1160e, og de er maskiner i en størrelse, som er ideel til transport på en trailer. I den lille læsser-størrelse har vi i øvrigt både Weidemann og Wacker Neuson i udlejningsflåden, fortæller Peter Kew.

Godt med komprimering

Lohke-direktøren hev også to Wacker Neuson RTSC3 råjordskompaktorer ned af hylderne hos Stemas.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Der er faktisk god gang i udlejningen af råjordskompaktorerne. Vi har omkring 30 i alt, og det er hovedsagelig Wacker Neuson. I det hele taget er Wacker Neuson rigtig gode også til det med komprimering. Vi har også købt 11 forskellige nye IRFU-stavvibratorer og flere forskellige pladevibratorer. Blandt andre DPU110, som er en af Wacker Neusons tunge, fjernbetjente vibratorer. For mig har Wacker Neuson altid været rigtig gode produkter, siger Peter Kew.

Lohke Materieludlejning har i øvrigt også tegnet sig for to dumpere fra Wacker Neusons zero emission-serie af maskiner. De to eldrevne maskiner leveres i løbet af foråret.

Nybyggeri ved Aarhus

Peter Kew og hans kolleger og mandskab hos Lohke Materieludlejning har i øvrigt adskillige jern i ilden netop nu. Foruden indkøb af nye maskiner, har firmaet også gang i at skabe ny plads til netop maskinerne. Lohke bygger i øjeblikket omkring 2000 kvadratmeter på en 15.000 kvadratmeter stor grund i Brabrand ved Aarhus. Den nye Lohke-afdeling kommer til at afløse den midlertidige Aarhus-afdeling, som udlejningsvirksomheden etablerede i Tilst i fjor.

- Hidtil har vi boet til leje for at så nogle frø. Nu begynder de at spire, og vi gør klar til at rykke ind i vores egne bygninger på adressen Logistikparken 25 i Brabrand i maj eller lige i begyndelsen af juni, fortæller Peter Kew.

Foruden Aarhus-afdelingen og hovedafdelingen i Hvidovre, er Lohke Materieludlejning også på plads i Hedehusene, Hillerød og Esbjerg.