Brdr. Holst Sørensen A/S udvider produktsortimentet med vakuum løfteudstyr fra Hamevac.

Brdr. Holst Sørensen A/S satser nu på udstyr, der skal gøre arbejdet med store belægningssten væsentligt nemmere - og dermed højne arbejdsmiljøet. Det drejer sig om vakuum løfteudstyr fra Hamevac.

Hamevacs redskaber kan anvendes til en lang række maskiner og opfylder et bredspektret behov. Hamevac løfteudstyr produceres i Holland, og producenten var ifølge Brdr. Holst Sørensen den første, der udviklede løfteudstyr baseret på vakuum.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med forskellige sugehoveder løftes mange forskellige emner, alt lige fra én sten til hele kvadratmetre af belægsningssten. Løfteudstyret kan både leveres i benzin-, hydraulisk-, diesel- og eldrevet 12 V og 220 V. Størrelserne varierer lige fra handy og manuel betjent til større hydraulisk monterede løsninger til maskiner. Løftekraften starter fra 150 kg op til 3 ton. Betjeningen er enten manuel eller fjernbetjent. Egenvægten på maskinerne starter fra 19 kg og slutter på 179 kg.

- Vi har lyttet til branchen, efterspørgslen og de arbejdsmiljøkrav, branchen opererer inden for, og herudfra har vi fundet et anerkendt kvalitetsprodukt indenfor løfteudstyr. Det nuværende brede produktprogram og denne sortimentsudvidelse cementerer vores fortsatte vision om ekspansion i bygge- og anlægsbranchen. Vi ser et stort potentiale i Hamevac og vil vise produkterne på de mange kommende messer, dyrskuer og andre events, siger Lars Vad fra importøren Brdr. Holst Sørensen A/S.