Standsalget til årets største grønne messe på dansk grund går historisk godt.

Der er stadig mange måneder til, at den grønne fagudstilling Have & Landskab slår dørene op til tre dage med alt, hvad den grønne branche måtte begære. Det sker 26.-28. august 2015.

Men trods den lange tidshorisont er salget af stande allerede nået op på et niveau, som udstillingsleder Kristian Larsen aldrig har oplevet før.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Lige nu har 164 udstillere købt en stand til næste udstilling. Det er 15 procent flere end på samme tidspunkt sidste gang, og jeg erindrer simpelthen ikke, at vi nogensinde har solgt så mange på nuværende tidspunkt. Det er helt forrygende og giver faktisk associationer til billetsalget til Roskilde Festival. Derfor tør jeg godt midt i den kolde vinter love, at der kommer til at være fyldt ekstraordinært godt op på alle hylder i det "supermarked", som Have & Landskab jo er for den grønne branche, fortæller Kristian Larsen.

Han peger blandt andet på, at sektionen for Belægninger & Inventar næsten er fyldt op, og mod nord på sektionen for Maskiner & Redskaber har hvert eneste medlem af foreningen Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg allerede købt stand ligesom mange fra foreningens Entreprenørsektion.

- Som det ser ud nu, bliver der altså inspiration nok til selv den mest velinformerede udstillingsgæst på næste Have & Landskab, lyder det fra udstillingslederen.

"Aha-oplevelse" hver gang

En af de udstillere, som allerede har meldt sig under fanerne, er anlægsgartnervirksomheden Malmos A/S. Men virksomheden har selvfølgelig også udstillet på hver Have & Landskab siden starten i 1992, og det har de sådan set tænkt sig at fortsætte med, understreger direktør Per Malmos.

- Det foregår jo i vores miljø. Det er udendørs, du må røre ved tingene, og man står ikke indendørs med laksko og visitkort. Derfor synes jeg også, at man møder de besøgende på en komfortabel måde, siger Per Malmos.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han vil i år blandt andet præsentere sine grønne tage, men også fremvise nogle af de store LAR-projekter, som Malmos A/S i disse år har udført på blandt andet den højtprofilerede klimatilpasning af Taasinge Plads.

Men selv hvis hans virksomhed ikke havde udstillet, understreger Per Malmos, at han ville komme på Have & Landskab alligevel.

- Her har du alle løsningerne og idéerne samlet ét sted. Og uanset hvor længe du har været i branchen, står verden jo ikke stille. Derfor oplever jeg ved hver udstilling, at der er mindst én aha-oplevelse på et tidspunkt, mens man går rundt til de forskellige stande.