Lyt til artiklen:

Mange nyheder fra Wacker Neuson

00:00
Hastighed: ???x
02:37

Den nye generation af batteridrevne stampere og den batteridrevne pladevibrator WP1550e sender et klart signal i retning mod nul-emissions byggepladsen.

Wacker Neuson har præsenteret produktnyhederne for første halvår 2024. Og det er tydeligt, at den tyske producent har fuldt fokus på fremtidens nul-emissions byggeplads.

Batteri-stampere

Den nye generation af batteridrevne stampere fra Wacker Neuson imponerer med et ergonomisk styr og en udskiftelig stampefod, som også er kompatibel med den nye generation af to- og firetaktsstampere. Ved at anvende batteridrevne stampere kan kunden reducere udstødnings- og støjemissioner og dermed beskytte både brugeren og byggepladsens omgivelser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derudover er de batteridrevne stampere ifølge producenten yderst brugervenlige: De startes blot med et tryk på en knap.

rich-media-2
En af de nye batteristampere i aktion. Pressefoto.

Batteridrevet pladevibrator

Pladevibratoren WP1550e er udstyret med DireX, et direkte drev udviklet af Wacker Neuson, der både giver effektiv komprimering og en lang batteridriftstid.

Elektromotoren er vedligeholdelsesfri, og desuden er komforten for brugeren til at mærke ved længere anvendelse af den batteridrevne pladevibrator. Som alt Wacker Neuson zero emission-entreprenørmateriel anvendes denne pladevibrator med Battery One-batteriet, som også er kompatibelt med entreprenørmateriel fra andre producenter.

rich-media-3
Pladevibratoren WP1550e. Pressefoto.

Ny generation af totaktsstampere

Vibrationsstamperne med den højtydende WM80-motor er udviklet af Wacker Neuson. Denne totaktsmotor er optimalt tilpasset kravene til stampere og sørger ifølge producenten for produktivt arbejde med fremragende komprimeringsresultater.

Med en optimeret køleluftstyring, et effektivt luftfilter og en robust konstruktion har den nye generation af totaktsstampere en høj ydeevne, som også gør sig gældende ved krævende opgaver. Den slanke, kompakte konstruktion letter manøvreringen, og de lave CO-emissioner gør det desuden muligt at arbejde i udgravninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-5
Totaksstamperne BS62-2 og BS68-2, Pressefoto.

DV125 dumper

DV125 udvider modelrækken af dumpere opad og er med en nyttelast på op til 12.500 kg optimalt egnet til anvendelser med stor materialeomladning.

DV125 er udstyret med lad- og hældningsovervågning, ladgitter, lamineret sikkerhedsglas og mange andre sikkerhedsfunktioner, hvoraf en del er standard.

rich-media-6
Dumperen DV125. Pressefoto.