Lyt til artiklen:

Ny juletræsmesse i miniudgave er skudt i gang

00:00
Hastighed: ???x
02:22

I år er første gang, at den lille juletræsmesse, arrangeret af Grønagergård Savværk og Tree Tech, bliver afholdt.

Savværket i Gjern lægger omgivelser til en ny juletræsmesse i miniudgave, som nu er blevet til virkelighed. Her er juletræsfolk fra ind- og udland samlet for at netværke, opleve savværket og ikke mindst se maskinerne i aktion.

- Det er første år, vi holder det, og vi har tit tænkt på at gøre det. Men nu har vi sammen med Tree Tech fra Kjellerup lavet det her arrangement. Det tegner godt indtil videre, siger Jan Kristensen, indehaver af Grønagergård Savværk, til Grøn Teknik tidligt på arrangementets førstedag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Jan Kristensen, Grønagergård Savværk. Foto: Tina Moesgaard.

Juletræsmessen bliver afholdt onsdag 6. marts, hvor der er cirka 80 tilmeldte, og torsdag 7. marts med cirka 70 tilmeldinger.

- Der er en fin tilslutning, når nu det er første år, siger en spændt Jan Kristensen, hvis savværk blandt andet producerer palleløsninger i dansk træ til juletræsbranchen.

Maskiner i arbejde

Det er medarrangør og indehaver af Tree Tech, Bent Hansen, helt enig i.

- Vi er meget tilfredse, og der er godt fremmøde. Delvist kender vi kunderne, men der er også nye iblandt. Der kommer noget dialog i gang, og det er rigtigt godt, siger Bent Hansen til Grøn Teknik.

rich-media-3
Bent Hansen, Tree Tech. Foto: Tina Moesgaard.

Med til arrangementet har den danske maskinproducent blandt andet en selvkørende mini-netmaskine, en pakker med svinglæsser, en net-opper, gødningsspreder, palleudkører og en cutter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ikke sidste gang

Håbet for den lille juletræsmesse er for ham, at arrangementet kan skabe fokus på en dialog med kunderne om at udvikle branchen.

- Derudover, hvis der er kunder, som skal bruge maskiner til den nuværende sæson, vil vi gerne i gang tidligt på sæsonen. Det er specielt opbyggede maskiner, og på den måde har vi bedre tid til at imødekomme kundernes ønsker, siger Bent Hansen.

Messedage til de professionelle juletræsproducenter

Se også:

Messedage til de professionelle juletræsproducenter

- Vi håber, at vi kommer til at kende de folk, vi handler med, på en god måde. At vi bliver mere dus med dem, siger Jan Kristensen.

Når arrangementet er slut sidst på torsdagen, vil arrangørerne se på, hvordan det er gået. Men noget tyder på, at det ikke bliver sidste gang, den lille juletræsmesse for professionelle juletræsproducenter finder sted.

rich-media-6
Juletræsfolk fra ind- og udland er mødt op i Gjern. Foto: Tina Moesgaard.