Lyt til artiklen:

Leo Thomsen gået bort

00:00
Hastighed: ???x
01:23

Leo Rønsholt Thomsen var gennem 25 år indehaver af Ib E. Mortensen A/S, der blandt andet forhandler de populære minigravere fra Eurocomach.

Indehaver af maskinforhandleren Ib E. Mortensen A/S i Kastbjerg, Leo Rønsholt Thomsen, gik bort i sidste uge efter længere tids sygdom.

Leo startede sin erhvervskarriere i reklamebranchen, hvor han mødte Ilse, der er datter af firmaets grundlæggere. Parret besluttede sammen med Ib i 1998 at give livet som maskinhandlere et skud. Det blev begyndelsen på et eventyr, som endte med at de sammen overtog firmaet i 2003. Det blev for Leo til 25 år i firmaet, hvor der blandt andet forhandles minilæssere, rendegravere og atv'er. Siden 2013 har Ib E. Mortensen været dansk importør af de populære italienske Eurocomach-minigravere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som maskinhandler i Kastbjerg trivedes Leo i sluthandler, kontakter og kontrakter. Han vil blive husket som en engageret nærværende handelspartner og kollega, der altid mødte ind med tid og overskud til de udfordringer en travl hverdag i firmaet rummer.

De senere år blev Leo ramt af alvorlig sygdom. Derfor lavede han sammen med Ilse en plan for firmaets fortsatte drift og overdrog sine ansvarsområder med kyndig ro.