Lyt til artiklen:

Ryobi Max Power teleskopisk grensav når nye højder

00:00
Hastighed: ???x
02:08

Ryobis seneste tilføjelse til det ekspanderende Max Power-sortiment er en nem, batteridreven løsning til svært tilgængelige grene.

Med en samlet længde på 2,9 meter gør denne Teleskopisk Grensav det nemt at skære de svært tilgængelige, mellemstore grene uden behov for og risiko ved at bruge en stige.

Uanset om man beskærer grene eller beskærer træer, får du en effektiv skæreoplevelse med den høje kædehastighed på fem meter i sekundet og automatisk smøring af sværd og kæde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Grensavens kædespænding skal gøres med værktøj, dette giver mulighed for præcis og mere robust tilspænding ved længere tids brug. Derudover giver værktøjets sikre grenkrog dig mulighed for nemt at fjerne eventuelt løstsiddende materiale. Det skriver Ryobi i en pressemeddelelse.

Præcise snit

Når du bruger Ryobis Max Power 36V-batteriplatform, får man en længere driftstid. Med et fem ampere-timer Max Power-batteri kan man lave 140 skæringer på grene med en diameter på 10 centimeter.

rich-media-2
Automatisk smøring af sværd og kæde, smører kæden konstant for at sikre perfekt skæreydelse. Pressefoto.

Den teleskopiske grensav vejer 4,3 kg, og med den medfølgende sele og støttehåndtag lover Ryobi maksimal kontrol under savningen.

Grensavens stive stålstang har en aftagelig midterbom til justering, så den kan nå grene i forskellige højder. Disse ergonomiske egenskaber med lav vægt betyder, at du kan skære mere nøjagtigt i længere tid.

Tre års garanti

Med den mest avancerede motorteknologi, elektronik og batteriydelse lover Max Power ny batteridreven bekvemmelighed til markedet for haveværktøjer, så man nemt kan klare selv de hårdeste og mest langvarige haveopgaver.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-4
Grensavens maksimale skærekapacitet er 200 millimeter træ. Pressefoto.

Med et udvalg af haveværktøjer, der dækker en lang række udendørs opgaver fra plæneklipning og hækkeklipning, til batteridrevne invertere og sneslynger, garanterer Max Power serien ingen emissioner, lave vibrationer og støjsvagt arbejde.

Samtidig giver Ryobi tre års garanti på deres batteridrevne værktøj.