sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Den grønne fremtid: Teknologi og bæredygtighed transformerer den grønne sektor

00:00
Hastighed: ???x
04:33

I takt med at Europa bevæger sig mod en grønnere fremtid gennem EU's Grønne Aftale, bliver[br]fremtidens fokus på at øge grønne områder i byområder stadig større.

Målet er at øge de grønne områder med mindst 15 procent inden 2030, hvor der samlet set er afsat et budget på op mod 1 billion euro i løbet af det næste årti. I denne sammenhæng har også Kramp Group investeret i fremtiden med strategisk udvikling og vedligeholdelse af parker, skove og haver. Denne artikel udforsker den spændende fremtid for professionel landskabspleje og dykker ned i den afgørende rolle, som teknologi og bæredygtighed vil spille i at forme den grønne sektor.

Nye tendenser inden for landskabspleje

Jelle Brandsma, International Business Development Manager på Kramps hovedkontor i Holland, fremhæver den voksende tendens inden for landskabspleje og forudser, at denne vækst vil fortsætte i de kommende år:

- Vores analyse viser en konstant stigende tendens inden for landskabspleje i de sidste 10 år, og udsigten er, at det vil fortsætte. I Danmark og Sverige ser vi en stigning i antallet af firmaer i den grønne sektor, siger Jelle Brandsma.

Bæredygtige arbejdsgange og ny teknologi

Fremtiden for professionel landskabspleje bevæger sig mod batteridrevne og automatiserede løsninger. Disse teknologiske fremskridt giver mulighed for mere støjsvage, effektive og miljøvenlige muligheder for vedligeholdelse af grønne områder. Ud over teknologiske fremskridt er der også et øget fokus på bæredygtige arbejdsgange, der minimerer affald, reducerer vandforbruget og begrænser anvendelsen af skadelige kemikalier.

Jelle Brandsma understreger vigtigheden af at være i front i denne hurtigt udviklende branche.

- Der er mange trends, vi ser, især med hensyn til fremtidens batterier, robotisering og nye batteridrevne håndværktøjer. Kramp er din partner til alle dele, forbrugsvarer og tilbehør, der er nødvendige for at udføre opgaven. Danmark og Sverige, der er to lande, der sætter pris på deres grønne områder, kræver velvedligeholdte, sikre og æstetisk flotte haver, og sammen med vores forhandlere ønsker vi at støtte fagfolk med de rette værktøjer og reservedele, nu og i fremtiden, forklarer han.

En lys fremtid: Grønnere og mere effektiv

Kramp Group er fast besluttet på ikke blot at følge markedet, men at være foregangsfigur med hensyn til viden og produktsortiment. Når samfundet prioriterer grønne områder, er det vigtigt, at vedligeholdelsen af disse områder følger med de teknologiske fremskridt og bæredygtige praksisser, der former branchen.

Fremtiden ser særligt lys ud for landskabspleje, fordi batteridrevne og automatiserede løsninger vil give stigende fokus på bæredygtighed og revolutionere måden, vi plejer vores offentlige og kommunale grønne områder og gøre det mere effektivt at udføre sit arbejde.

Deltager i Skandinaviens største messe for park- og landskabspleje

For at markere sit fokus og engagement i den grønne sektor vil Kramp også deltage i "Have og Landskab 23", som er Skandinaviens største messe for den professionelle park- og landskabssektor.

På deres stand (Skoven 33) vil man kunne opleve det omfattende have- og parksortiment, som Kramp tilbyder, og få produkterne mellem hænderne til selvsyn. Samtidigt vil der også være sjove konkurrencer i blandt andet at save en træstamme over på tid og mulighed for at vinde fede præmier på et lykkehjul.

- Vi ser virkelig frem til at være med på HL23 og vise, hvad vi kan tilbyde, siger David Bæk Pedersen.

- På et tidspunkt, hvor vi står over for så mange udfordringer i verden, er det samtidig også en fantastisk mulighed for os til at lære af andre udstillere og deltagere og dermed gøre os selv stærkere på markedet.

Messen finder sted i Slagelse fra 30. august til 1. september, og der er både gratis billetter og parkering til de mere end 10.000 gæster, som man forventer lægger vejen forbi i løbet af de 3 dage, messen varer.

Har man lyst til at deltage på messen, kan man hente en gratis billet via dette link: Hent en gratis billet

I mellemtiden kan skovarbejdere, entreprenører og anlægsgartnere gå ind på www.kramp.com for at udforske produktsortimentet - som kan leveres næste dag direkte til det sted, de ønsker.